ANASTASIJA NAPRAVILA DAR-MAR U FRANCUSKOJ! Cecina ćerka celu noć razbijala tanjire, lom na sve strane! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

30.06.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letelo na sve strane!

ANASTASIJA NAPRAVILA DAR-MAR U FRANCUSKOJ! Cecina ćerka celu noć razbijala tanjire, lom na sve strane! (FOTO)

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović otputovala je u Sen Trope sa svojim partnerom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a svoje pratioce oduševila je kada je podelila snimak iz provoda.

Naime, Cecina naslednica je bila toliko vesela i raspoložena, da ju je atmosfera ponela, pa je u jednom trenutku krenula da razbija tanjire. Anastasija je sedela na stolici, a onda je uzela dva tanjira i krenula da udara jedan o drugi, dok ih nije skroz polomila.

Ražnatovićeva ni jednog trenutka nije skidala osmeh sa lica, a ovim je svima pokazala koliko dobro zna da se provodi kad je u elementu.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj su nedavno izgubili bebu, a tužnu vest on je saopštio na društvenim mrežama. Anastasija je tada bila u petom mesecu trudnoće i rešila je da se potpuno povuče iz javnosti, pa je deaktivirala svoj profil na Instagramu.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Anastasija Ražnatović

Međutim, Anastasija je nedavno sve prijatno iznenadila, kada je odlučila da vrati svoj profil i odmah se javno obratila Gudelju. Ona je objavila niz slika, čestitala mu na osvojenom trofeju i uputila tada najemotivnije reči.

- Čestitam ljubavi moja! Danas se desio jedan od mnogih lepih trenutaka našeg zajedničkog života. Još mnogi tek dolaze. Ako neko ovo zaslužuje, to ste definitivno vi! Volim te, bubo - napisala je Anastasija i raznežila mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading