LUNU HVATA PANIKA ZBOG DVE BEBE! Đoganijeva pokazala stomak do zuba u sedmom mesecu, teško joj pada trudnoća! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

30.06.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broji sitno do porođaja!

LUNU HVATA PANIKA ZBOG DVE BEBE! Đoganijeva pokazala stomak do zuba u sedmom mesecu, teško joj pada trudnoća! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Influenserka, pevačica i bivša rijaliti učesnica "Zadruge", trudna Luna Đogani, pojavila se na jednom prestoničkom događaju u društvu sestre Nine, na koji su u odličnom raspoloženju došle da podrže majku Anabelu Atijas, koja je sinoć imala nastup.

Naslednice dinastije Đogani došle su skockane od glave do pete, no, kako je Luna u blagoslovenom stanju, došla je u nešto svedenijem izdanju, međutim, njen trudnički stomak se jasno video.

Naime, Luna je na sebi imala crnu usku haljinu koja je isticala njen trudnički stomak, dok je na nogama ponela ravne sandale. S druge strane, njena sestra odlučila se za nešto smeliju kombinaciju, obukavši mini suknju i usku majicu, a sve je upotpunila čizmama sa visokom petom.

Pobednica "Zadruge" se ovom prilikom takođe osvrnula i na dolazak drugog deteta, te kako se njena ćerka Mia priprema za dolazak sestre.

- Retko izlazim, iskreno ne pamtim kada sam poslednji put na maminom nastupu, ali mi je drago što sam ovde da joj budem podrška. Odvikla sam se od svega ovoga, ni prijatelje ne viđam tako često. Porodica mi je na prvom mestu. Meni je mama rekla da nastupa i ja sam rekla da želim da dođem, a osećam se super. Moram da kažem da mi je ova trudnoća teža, jer kad sam bila trudna sa Mijom imala sam više vremena, spavala sam po ceo dan, samo sam jela, putovala... Mia je svesna da mama ima bebu u stomaku. Pripremamo je za taj trenutak, ne želimo da se tad oseća odbačeno i usamljeno, nego da je to i njena beba i da treba da brine o njoj. Pričamo svaki dan sa njom, mazi i ljubi stomak, samo pita kada će da dođe... Ma, preslatka je i osećajna - rekla je Luna za Republiku, pa nastavlja:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Luna Đogani

- Malo me hvata panika kako ću sa dve bebe, ali daćemo sve od sebe da Mia prihvati sestru na najbolji mogući način. Mislim da nisam zahtevna trudnica, a Marko baš pomaže u svemu, uskoči za sve - kazala je Luna za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Tamara

30.06.2023 23:26

Zasto unisti ovako usne?

pa

01.07.2023 08:21

@Tamara - nije normalna

Ivona

30.06.2023 23:41

Napravila hrenovka-usne! Kad je budala! Imala lepe usne al hoce da lici na nakazu JEJU RADANOVIC (a tu Jeju svi ismevaju na sta lici u faci). Meni je zao sto Luna ovako unistava usne od pojave JEJE RADANOVIC u Slobinom zivotu. Luna je usla normalnih usana u Z3 al kad je izasla,pocela da pumpa usne kao nakaza JEJA RADANOVIC. Draga Luna,to sto je Sloba s njom,to je zato sto voli da ima mama-zenu (fazon Kija,Jeja) a ne zbog usana. Kija je totalno drugacije izgledala od Jeje pa je i nju ozenio. Dakle,nema on fizicki tip zene vec psiholoski tip zene! Bira zene koje su mu kao mama-zene! Luna,dozovi se pameti. Ne unistavaj svoje prelepe usne!

Bravo za komentar

01.07.2023 08:22

@Ivona - Bravo za komentar!