NUDILI IM 200.000 EVRA ZA ULAZAK U RIJALITI: Silvija Đogani otkrila porodične TAJNE, zbog ovoga NE RAZGOVARA sa Lunom! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

25.06.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoganijeva ćerka otkrila da je odbila da uđe u rijaliti, ali da bi razmislila o tome da učestvuje u porodičnom!

 

 

Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, stigla je na festival "Belgrade Music Week" i za Republiku otkrila koliko se ludo zabavlja, ali i da je snimila novi spot.

- Obožavam ovu vrstu muzike, imam dosta drugara koji nastupaju, tu sam da podržim sve i da se zabavim. Snimila sam drugačiji spot, biće promocija, bićete pozvani. Pesma je predobra, spot kao film. Mama je trebalo da bude u spotu, trebalo je da bude nasilnija priča, ali smo izbacili iz situacije - otkrila je Silvija.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Silvija Đogani

Ona je progovorila i o plesu oko šipke, što godinama trenira.

- Treniram ples oko šipke dugi niz godina, htela sam da pokažem da to nije ništa strano, ništa provokativno, to je jedna umetnost. Tehnički moraš da budeš mnogo spreman da bi uspeo to nešto - istakla je Đoganijeva.

Silvija je progovorila i o svom odnosu sa rođakom Lunom Đogani.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Silvija Đogani

- Luni želim sve najlepše, posle svega što se desilo, vidim da se povukla, da je zadovoljna, da je usmerena na porodicu. Ja isto imam dete, veliko je, znam šta je to, zaista predivno. Ja se čujem sa Ninom, sa Lunom ne, nekako nismo toliko bliske, nismo odrastale zajedno kad je trebalo, a sa Ninom se i čujem  i stalno se dogovaramo da se vidimo, ali ne možemo zbog obaveza - ispričala je ona. 

- Meni su nudi od prvog do poslednjeg, ne bih ušla ni za kakvu sumu. Ja sam tip koji polako, ali detaljno gradi karijeru na vrednostima. To me ne zanima. Tako je lakše, ali prolazno, ovako je kvalitetnije i bolje. Mami i meni su nudili i preko 200.000 evra da uđemo u rijaliti. Imali smo i ponudu za porodični rijaliti, to je možda moguće, ali ovako neki rijaliti koji postoji, ne - poručila je Silvija za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Silvija Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading