SVI DETALJI POZIVA SA KARIĆEM! Sandra Rešić razvezala jezik o Stefanu, odbila da prisustvuje Osmanovom ROĐENDANU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.05.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila gde je Stefan otišao čim je pušten iz pritvora, Anđelu Đuričić osudila najstrašnije!

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić pojavila se na proslavi rođendana i promociji albuma Aleksandre Mladenović, koja joj je dugogodišnja prijateljica. Sandra je ostala misteriozna kad smo je upitali o ljubavnom životu.

- Zvanično nemam nikoga, nezvanično mislite o tome. Ako promenim dečka na dva dana, par meseci i ostalo, kad bude ozbiljno, onda ću reći. Da ne bude da sam raskinula posle dve nedelje, pa svi da zovu... - rekla je Sandra.

Sandra je priznala i da je jednom instalirala aplikaciju za upoznavanje i da je dobila pregršt poruka, nakon čega ju je obrisala.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Sandra Rešić


Stefan Karić je danas izašao iz pritvora, a Sandra se ranije nije oglašavala o ovoj temi.  

- Nisam se oglašavala o toj temi, ko god me je pitao, ja sam rekla da ako se ispostavi da je kriv i da ga zakon osudi, osudiću ga i ja. I dalje je moj drug i biće. Ne opravdam nikakvu vrstu nasilja, ni nad ženama, ni nad muškarcima. Ni psihičko, ni fizičko. Ako ga proglase krivim, prva ću ga osuditi po portalima. Ali je moj drug, čuli smo se na kratko, detalje neke znam, to ne bih komentarisala. Devojka je dala izjavu, on je na slobodi trenutno. Naslovi su mi bili šokantni, ne znam koliko sam mu poziva uputila da ga pitam gde je, on je bio nedostupan i za oca. Nisam ga ni sad pitala o tome, bitno mi je bilo da je dobro, živ i zdrav i da je stigao kući. Kad je izašao rekao mi je da je kod mame, da će da me zove posle i tako je bilo. Osman me je pozvao na ručak, ali više bih volela da to sad ostane u krugu porodice - ispričala je Rešićeva.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Stefan i Šavija

Sandra se osvrnula i na diskvalifikaciju Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

- Da, diskvalifikovani Anđela i Zvezdan. Kako seješ, tako žanješ. Nema šta. Za Zvezdana sam očekivala. Tj. pre za Anđelu, jer je nisam očekivala u ovakvom izdanju. Kako je razvukla Maju, ništa manje od diskvalifikacije nije zaslužila. Rekla je da bi je razvlačila još više. Da sam na njenom mestu, stavila bih prst na čelo i upitala se da li treba da izgovorim takvu rečenicu - zaključila je Sandra za Republiku.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela i Zvezdan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading