CECA TUGUJE ZBOG ANASTASIJINOG GUBITKA BEBE: Aleksandra Mladenović o IZDAJAMA i novoj ljubavi, čula se sa porodicom Ražnatović nakon tragičnih vesti!

Autor:

Zabava

31.05.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je svoja osećanja napisala u autobiografskoj pesmi, kojom otvara novi album!

Pevačica Aleksandra Mladenović će za dva dana napuniti 29 godina, a večeras je napravila proslavu povodom svog rođendana, ali i promociju novog albuma.

- Do avgusta će izaći album, slavim to, ali i rođendan, večeras ga slavim, jer radim za svoj rođendan. Imam tremu, od juče plače, drugi album, plačim se da ispred vas ne zaplačem. Novi album, nova Aleksandra, Aleksandra je od prvog albuma sazrela, zrelija... Moja autobiografska pesma "Nož u leđa" izlazi, album jre "Predstava". Za sve sam dobra, samo za sebe nisam. Napravila sam čistku, selekciju, o tome pevam u toj pesmi, sad vidim ko su mi prijatelji, ko mi je zabo nož u leđa  - rekla je Aleksandra, koja je jedva zadržala suze.

Republika

Foto: E-stock

Aleksandra Mladenović

Upitali smo je da li su je muškarci koristili.

- Ne znam da li su me koristili... Neki su me gledali iz koristi, trebala im je neka vrsta popularnosti, ali što se tiče plaćanja i toga, možda se neki zadesio... Poželela sam sebi jednog da me čuva kao malo vode na dlanu, posvetiću se ljubavnom životu - rekla je Aleksandra.

Aleksandra je otkrila i da je na rođendan pozvala Cecu Ražnatović, ali ona zbog tužnih vesti nije mogla da dođe. Podsetimo, Nemanja Gudelj je objavio da je Anastasija Ražnatović nažalost izgubila bebu.

Republika

Foto: Printscreen/Blic Tv

Anastasija i Ceca

- Čula sam se sa Cecom, nisam želela da otvaram temu, jako je bolna, potresno. Ceca mi je napisala da neće moći da dođe, situacija je takva kakva jeste - istakla je pevačica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading