MADONA PRIKOVANA ZA KREVET! Ne prestaje da povraća, stanje je alarmantno!

Autor: P. R.

Zabava

30.06.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji bolesti kraljice pop muzike!

MADONA PRIKOVANA ZA KREVET! Ne prestaje da povraća, stanje je alarmantno!

Foto: Tanjug/AP

Madona

Pevačica Madona (64) i dalje se bori sa bakterijskom infekcijom zbog koje je pre nekoliko dana završila u bolnici.

Kako prenose američki mediji, izvori bliski pevačici otkrili su da je svetska zvezda potpuno vezana za krevet i da stalno povraća. Kako tvrde, pevačici su se u subotu pojavile prve tegobe mučnine, a u jednom trenutku se čak i onesvestila.

Izvori su dalje otkrili da je pevačica tokom boravka u bolnici nije reagovala na okolinu i morala je da bude intubirana najmanje jednu noć. Uzrok njene infekcije su navodno bile pripreme za turneju, koja je na kraju odložena zbog njene bolesti.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Madona ne prestaje da povraća

Madona je radila 12 sati dnevno na pripremama. Američki mediji su ranije objavili da je Madonino zdravstveno stanje već neko vreme ugroženo i da se skoro mesec dana bori sa temperaturom. Pevačica je ignorisala sve znake bolesti i nije otišla kod lekara kako bi se u potpunosti usredsredila na turneju koja je trebalo da počne 15. jula.

Da je Madonino stanje ozbiljno, govori i činjenica da je ubrzo nakon njenog odlaska u bolnicu njen menadžerski tim imao krizni sastanak. Tada su pristali da odlože turneju zbog straha da pevačica možda neće preživeti infekciju.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Madona u borbi za život

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading