MADONA HITNO PRIMLJENA U BOLNICU: Pevačica na intenzivnoj nezi!

Autor:

Zabava

28.06.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda završila na intenzivnoj nezi!

MADONA HITNO PRIMLJENA U BOLNICU: Pevačica na intenzivnoj nezi!

Foto: Tanjug/AP

Madona

Svetska zvezda Madona je hitno hospitalizovana zbog teške infekcije. Njen menadžer Gaj Oziri saopštio je javnosti da se ona nalazi na intenzivnoj nezi.

Republika

Foto: printscreen/tik tok/madonna

Madona

- U subotu 24. juna Madona je zadobila bakterijsku infekciju, zbog čega je primljena na intenzivnu negu - napisao je njen menadžer i dodao:

- Njeno zdravlje se popravlja, ali je i dalje pod medicinskom negom - rekao je Gaj i saopštio da su do daljnjeg otkazane sve obaveze i koncerti.

 

"Pejdž siks" prenosi da je pevačica(64) bila intubirana najmanje jednu noć pre nego što joj je cev uklonjena i sada je budna i oporavlja se. Takođe je rečeno da je njena ćerka Lurd Leon bila uz nju tokom svega. Madonin dugogodišnji menadžer, Gaj Oziri, podelio je na Instagramu u sredu da je njegov klijent "razvio ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do višednevnog boravka na intenzivnoj nezi".

Republika

Foto: Instagram.com

Madona

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading