"UPALJENA JE BAKLJA, ONDA JE IZVADIO NOŽ" Izjave svedoka se "poklopile" - evo šta se krije iza sablasnog maloletničkog okršaja u Karađorđevoj!

Autor:

Hronika

28.06.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer nožem napao dvojicu mladića.

"UPALJENA JE BAKLJA, ONDA JE IZVADIO NOŽ" Izjave svedoka se "poklopile" - evo šta se krije iza sablasnog maloletničkog okršaja u Karađorđevoj!

Foto: Shutterstock

Hapšenje

Svedoci u pokušaju ubistva maloletnika u Karađorđevoj ulici, saslušani su u Odeljenju za maloletnike u Višem tužilaštvu, a njihove izjave su se "poklopile", odnosno, svi su opisali okršaj istim rečima.

- Izjavili su da su se prvo tukli pesnicama, a onda je vozač stao i otvorio vrata, pa su svi izašli  i tamo nastavili. Upaljena je baklja, njome je jedan pokušao da napadne, a onda je drugi izvadio nož i ubo jednog u vrat i grudi, a drugog u predelu leve nadlaktice - rečeno je.

Tinejdžer nožem napao dvojicu mladića

Podsetimo, maloletnik (16) je u nedelju oko 23 sata nožem izbo dvojicu mladića, došlo je nakon svađe, a mladić (17), kome se bore za život, "uskočio" je da odbrani druga (17).

- Sukobile su se dve grupe tinejdžera u tramvaju. U jednoj su bili A. S. (17) i M. K. (17), još jedan dečak i devojčica. U drugoj dvojica tinejdžera. K. N. (16) je izvadio nož i krenuo ka M. K. koji je zadobio dve posekotine, a A. S. se umešao da ga odbrani i dobio nož u vrat. Sve je posmatrala devojčica koja je bila sa njima. Sa K. N. je bio još jedan koji je držao baklju u ruci - rečeno je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading