POLICIJA ZA PETAMA UBICI MLADIĆA U ZEMUNU! Kamere snimile ubistvo i specifičan hod egzekutora!

Autor:

Hronika

27.06.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamere su zabeležile da je ubica dok je trčao do motora, niskog rasta i specifičnog hoda i pravi neke specifične pokrete tela.

POLICIJA ZA PETAMA UBICI MLADIĆA U ZEMUNU! Kamere snimile ubistvo i specifičan hod egzekutora!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Policija ima operativna saznanja ko je glumio dostavljača hrane koji je u sredu 21. juna ubio Milana J. (30) ispred njegove kuće u ulici Ugrinovački put u zemunskom naselju Altina.

Prema nezvaničnim informacijama sigurnosna kamera sa jedne kuće u blizini mesta zločina snimila je ubicu koji se dovezao na motoru obučen kao dostavljač, a onda prišao i zapucao u Milana J. i pogodio ga u grudi i stomak. Nakon toga ubica je nesrećnom Milanu pucao i u glavu, a onda se dao u bekstvo.  

Kamere su zabeležile da je ubica dok je trčao do motora, niskog rasta i specifičnog hoda i pravi neke specifične pokrete tela.

Inače u policiji kažu da postoji sumnja da je Milan J. likvidiran jer je bio blizak sa Nemanjom Bojovićem Hemijom vođom "Zabranjenih" navijačkom grupom FK Partizan koji je u prošlosti označen i kao vođa "novog zemunskog klana".

- Bojović je od početka godine dva puta bio meta napada.Prvo je upucan ispred kuće svoje majke, a posle toga je bačena i bomba na njegovu kuću. Oba napada su izvršena zbog prevlasti i sumnja se da su ih izvršili pripadnici navijačke grupe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, koji su izbegli hapšenje u februaru 2021. godine - kaže izvor iz istrage.

 Inače, u policiji, kažu da postoji sumnja da je ista grupa koja je napala Bojpovića, oganizovala i platila i likvidaciju Milana J. u Zemunu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading