UBIJENI MILAN IZ ZEMUNA IMAO DEBELI DOSIJE: Tek izašao iz zatvora zbog NARKOTIKA, mislio da je bezbedan na slobodi

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan je nedavno izašao iz zatvora u kojem je bio zbog dilovanja narkotika.

UBIJENI MILAN IZ ZEMUNA IMAO DEBELI DOSIJE: Tek izašao iz zatvora zbog NARKOTIKA, mislio da je bezbedan na slobodi

Foto: Društvene mreže

Milan Jorović (30), koji je juče ubijen sa 12 hitaca iz pištolja, osuđivan je zbog krivičnih dela povezanih sa drogom i zbog razbojništva

Ubijeni Milan je 2017. godine osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od četiri godine, za više dela nakon što je sklopio sporazum o priznanju krivice.

Milan je nakon što je odležao dve trećine kazne na koju je osuđen, zatražio uslovni otpust, koji mu je omogućen decembra 2020. godine, od kada se nalazi na slobodi.

Kako navodi izvor blizak slučaju, Milan se zamerio nekim ljudima, tako što je sklopio sporazum kako bi smanji zatvorsku kaznu.

- Zbog tog "posla" često je upadao u dugove i situacije opasne po život, a njegov otac je imao nekoliko firmi koje je prodao da bi iščupao sina, ali Milan se nikada nije opametio. Jednom prilikom je i odrukao saradnike policiji, da bi dobio manju kaznu, ne plašeći se da će mu se to obiti o glavu. Sada kada je izašao sa robije, pomislio je da je bezbedan jer je većina njegovih "saradnika" u zatvoru, ali je nalogodavac poslao likvidatora u njegov kraj da ga tipuje i na kraju ubije - priča naš izvor blizak slučaju.

Kako saznajemo, egzekutor je danima kružio oko Milanove kuće glumeći dostavljača, pa se čak i raspitivao kod ljudi oko navodne adrese koju traži, sve dok nije našao pogodan trenutak da izvrši zločin.

UBICA MASKIRAN U DOSTAVLJAČA

Juče oko 14 sati maskirani napadač koji je vozio motor označen markom poznatog dostavljača, ispred Milanove kuće u Zemunu je ispalio kišu metaka koje su žrtvu pogodile u grudi i stomak. Mladić je uprkos reanimaciji ubrzo izgubio život.

Proglašena je i akcija Vihor za tu teritoriju, a policija skida snimke sa sigurnosnih kamera, utvrđuju se njegovi kontakti, kao i motiv ubistva.

Na licu mesta su bili primetni tragovi krvi i čaure. Takođe, metak je pogodio i jedno od vozila koje je bilo parkirano u ulici.

Napadač se udaljio na motoru sa oznakom dostavljača, a on još uvek nije uhapšen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading