OGLASIO SE OTAC MLADIĆA LIKVIDIRANOG U ZEMUNU: Potraga za ubicom još uvek traje!

Autor:

Hronika

22.06.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica u šoku, čeka rezultate istrage.

OGLASIO SE OTAC MLADIĆA LIKVIDIRANOG U ZEMUNU: Potraga za ubicom još uvek traje!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Dragan J., otac Milana J. koji je juče ubijen u Zemunu, kada je na njega ispaljeno više od 10 hitaca iz vatrenog oružja, javio se na poziv iz redakcije portala Republika i kazao da je porodica u šoku i neizmernoj žalosti.

- Kao porodica nemamo predstavu ko je izvršilac zločina, ni ko bi to mogao biti, prepuštamo policiji da vodi istragu - rekao je ožalošćeni otac. 

Budući da je ubistvo sveže i da se desilo pre manje od 24 sata, Dragan nije imao snage da govori o zločinu i rekao je da kao porodica neće da se oglašavaju, istakavši da je mnogo neistina izrečeno o njegovom starijem sinu bez kojeg je juče ostao.

Podsetimo, Milan je ubijen juče u Zemunu, oko 14.07, kada je oko 12 hitaca u njega ispalio ubica koji se nalazio na motoru.

Kako su za Republiku već istakle komšije, ubicu su snimile kamere sa okolnih kuća, kako je duže vrebao i čekao Milana da se vrati kako bi ga likvidirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading