INTERNACIONALNA SKANDALČINA! Dečka Darkove bivše supruge juri nemačka policija zbog krađe VIŠE OD MILION EVRA, umešana i LEPA MIKI!

Autor:

Zabava

28.06.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novog dečka bivše supruge Darka Filipovića juri policija, a u sve je umešana i kontroverzna Miki!

INTERNACIONALNA SKANDALČINA! Dečka Darkove bivše supruge juri nemačka policija zbog krađe VIŠE OD MILION EVRA, umešana i LEPA MIKI!

Foto: Instagram.com, Printscreen

Pre nekoliko dana je odjeknula vest da se pevač Darko Filipović razveo nakon više od 12 godina braka, što je pevač potvrdio za Republiku i optužio svoju bivšu suprugu Jasminu da ga je varala sa najboljim drugom.

Republika

Foto: Instagram.com

Darko FIlipović

Kako "Alo" piše, u pitanju je R. S. za kojim traga nemačka policija jer se dovodi u vezu sa proneverom 1.25 miliona evra, dok se veruje da je kod njega ostao sav ukradeni novac. Krajem prošle godine svetski mediji pisali su o pljački u transportnoj kompaniji "Prosegur", u Štutgartu, kad je Bosanka Mirnesa S. (42), koja je tamo radila, a koja je bila tadašnja devojka R.S, u kutiji iznela novac i pobegla. U tome joj je, prema pisanju nemačkog "Bilda", pomogao upravo novi partner Darkove žene, koji ju je navodno i nagovorio na to krivično delo.

Dok Mirnesa, iliti Miki, sada u zatvoru u Štutgartu čeka suđenje, R.S. uživa u Beogradu i troši ga na Jasminu, Darkovu ženu, piše pomenut domaći medij. Njih dvoje su u vezi oko pola godine, a odluku da napusti dom i pevača, prema ovim navodima, donela je pre oko četiri meseca.

Republika

Foto: Instagram.com, Printscreen

Mirnesa i R. S.

Jasmina i Darko su se upoznali sa njenim sadašnjim partnerom preko zajedničkog prijatelja, a oni su nedavno zajedno letovali u Tajlandu. Iako nikada nije želeo da svojim novim prijateljima kaže odakle mu novac, Jasmina je, kako piše isti portal, pala na njegovu galantnost, dok je novopečeni par uslikan nedavno u noćnom provodu na nastupu Emine Jahović u Beogradu.

- Počeli su da se zabavljaju oko Nove godine, a njihova veza je doskora bila tajna. Ipak, kako je vreme odmicalo, ona se zaljubila i odlučila da stavi tačku na brak sa Darkom - rekao je izvor za "Alo" i dodao da papiri za razvod nisu zvanično podneti.

- Iselila se iz porodičnog doma u kojem je živela sa Darkom i ćerkom, ni jedno ni drugo još uvek nisu podneli papire za razvod - rekao je isti izvor.

Republika

Foto: Instagram.com, Printscreen

Jasmina Filipović

Darko Filipović nije bio voljan da komentariše ove navode.

- Kao što sam vam već rekao, ne zanima me ni ta priča ni osoba iz moje prošlosti. Sve što mene interesuje jesu moja ćerka Nastija, njeni interesi, potrebe, sreća i budućnost, kao i posao kojim se bavim i po kojem sam poznat. Skandali me nikada nisu ni pratili ni zanimali, pa tako ni ovoga puta ne želim da budem deo tračeva i čaršijskih ogovaranja - rekao je kratko Darko Filipović.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Darko FIlipović

Nemački mediji navode kako je Mirnesa upoznala R. S. u kafiću u Štutgartu dok su oboje bili u društvu prijatelja. Mirnesa je spomenula kako radi u "Proseguru" i da je u nabildovanom šarmeru videla svoju šansu. Dogovorili su sastanak i nastavili da se viđaju R.S. je, prema optužnici, u roku od dve sedmice uspeo da uveri Mirnesu da počini krivično delo, pišu nemački mediji. Mirnesu je posle pljačke napolju čekao R. S. u mercedesu. Tada počinje njihov filmski beg. Kako navode nemački mediji, rešili su se Mirnesinog mobilnog telefona i odvezli se u Beč, a tamo ih je čekao Marko I.

R.S. je Mirnesi dao 20.000 evra, a ostatak plena je zadržao. Tokom sledećih nekoliko dana Marko I. je Mirnesu uz pomoć krijumčara odveo prvo u Hrvatsku, a zatim u Srbiju. Trojac je bio sretan zbog milionske pljačke. Ali, novi zajednički život bez finansijskih briga koji je R.S. obećao Mirnesi brzo se za plavušu pretvorio u pakao. Prema informacijama iz advokatskih krugova, njen čuvar nije skidao pogled s nje. R. S. više nije želeo da ima ništa s njom. Kad se požalila na to, zapretio joj je.

Republika

Foto: Instagram.com, Printscreen

Mirnesa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading