RAZVEO SE DARKO FILIPOVIĆ! Kraj braka nakon 12 godina, supruga potvrdila, u kontaktu su samo zbog ćerke!

Autor:

Zabava

23.06.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna "Zvezda Granda" i influenserka stavili tačku na dugogodišnju ljubav!

RAZVEO SE DARKO FILIPOVIĆ! Kraj braka nakon 12 godina, supruga potvrdila, u kontaktu su samo zbog ćerke!

Foto: youtube.com/printscreen

Posle 12 godina pevač Darko Filipović je ponovo solo. Učesnik prve sezone "Zvezda Granda" i influenserka Jasmina su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, a njihovom braku je ipak došao kraj.

On se nakon kraha braka uputio za Italiju, odakle pratioce na društvenim mrežama svakodnevno obaveštava kako se provodi. Darko svaki slobodan trenutak koristi za odmor na nekoj dalekoj destinaciji, pa je tako nedavno bio i u Tajlandu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Darko Filipović

- Darko i Jasmina godinama nisu funkcionisali kao bračni par, već samo kao prijatelji. On je više vremena provodio van kuće nego sa suprugom i ćerkom, što je Jasmini mnogo smetalo. Pričao joj je kako stalno radi, u početku mu je verovala, a onda je pronašla neke poruke koje joj se nisu dopale... Žestoko su se posvađali i rešili da se raziđu. Pre pet meseci ona se s ćerkom Nastjom iselila iz stana u naselju Braća Jerković, ali je tek sada i zvanično okončan njihov brak. Oboje su s društvenih mreža obrisali sve zajedničke fotografije - rekao je izvor za Informer, što je potvrdila i Jasmina.

- Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka - rekla je Jasmina za Informer, dok Darko nije bio dostupan za komentar.

Republika

Foto: Instagram.com

Darko i Jasmina Filipović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading