NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU: Breskvica isprozivala koleginice, svi se pitaju da li je mislila na OVE mlade pevačice! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.07.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nov drama na muzičkom estradno nebu Srbije

NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU: Breskvica isprozivala koleginice, svi se pitaju da li je mislila na OVE mlade pevačice! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, youtube.com/printscreen, Republika

Mlade pevačice Anđela Ignjatović Breskvica i Marina Pezerović Zera nedavno su zakopale ratne sekire, ali izgleda da se estradni rat između koleginica ipak nije završio.  

Naime, Breksvica na svojim nastupima peva i pesme svojih starijih koleginica, a izgleda da joj je zasmetalo što je Zera navodno uvrstila istu pesmu u svoj repertoar, pa putem društvene mreže Instagram poručila sledeće:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen, Republika

Breskvica i Zera

- Lepo mi je što vidim da se mojim kolegama dopada naš rad i naše ideje, ali da kradete baš sve nije lepo, jer se neko zapravo trudi da poboljša sebe i svoj nastup i podigne sve na drugi nivo, a onda dođe neko i samo uzme sve ideje - napisala je Breskvica na svom Instagram profilu i podelila snimak sa jednog nastupa pa dodala:

- Radite stvari drugačije - dodala je mlada pevačica na engleskom jeziku.

Ovaj snimak je brzo krenuo da se širi društvenim mrežama, a na Tviteteru su se podelila mišlenja, a mnogi su stali na Zerinu stranu, te istakla da Breskvica nije izmislila kavere pesama, kao i da joj nije trebalo da na ovaj način proziva koleginicu.

Republika

Foto: Instagram.com

Mahrina

Bilo je i onih koji su smatrali da Breksvica pak proziva Mahrinu, jer, kako navode, ona peva sličan miks pesama kao Breskvica.

Podsetimo, iako sarađuju sa istim timom ljudi, Breksvica i Zera su pre nekoliko meseci počele da se javno peckaju, što putem Instagram storija, što preko raznoraznih intervjua, a kako će se situacija dalje odvijati, ostaje da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading