BEBA U "RAJU" PUNA UTISAKA! Portparolka Voše zapalila Kipar, a tek da vidite njenu sestru: Kao jaje jajetu

Autor:

Sport

29.07.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanju Kružević impesionirala podrška i solidarsnost Kiprana srpskom narodu

BEBA U "RAJU" PUNA UTISAKA! Portparolka Voše zapalila Kipar, a tek da vidite njenu sestru: Kao jaje jajetu

Foto: Printksrin: Instagram

VOŠA U SRCU: Sestre Kružević

Najzgodina žena srpskog fudbala, portparolka FK Vojvodina Sanja Beba Kružević, nastavlja da dominira.

Pošto je pokorila i prevazišla ovdašnje okvire, a njen poslodavac Voša započeo svoje evropsko putešestvije, otisnula se prelepa Novosađanka i van granica Srbije. Za razliku od tima Radoslava Bataka, koji je neslavno započeo kvalifikacije za grupnu fazu Lige konferencija porazom od APOEL sa 2:1, Beba je u Nikoziji osvetlala obraz crveno-belih sa severa zemlje.

Ustvari, nije samo ona, pošto je u prestonicu "rajskog ostrva" povela pojačanje - rođenu sestru Sonju. I, sudeći po zajedničkoj fotografiji s GSP stadiona, a što bi naš narod rekao, liče kao jaje jajetu. 

Sanja Kružević često putuje nevezano za poslovni angažman u FK Vojvodina. Neretko na društvenim mrežama objavljuje fotografije s egzotičnih i popularnih turističkih destinacija na kojima ističe svoje izvajano telo. Ovog puta, međutim, u prvom planu bio je isključivo fudbal, a Bebu je naročito impesionirala podrška i solidarnost Kiprana srpskom narodu. Nekoliko fotografija sa stadiona u Nikoziji bilo je baš tim povodom. Na prvoj je u fokusu bio transparent najvatrenijih navijača domaćih na kojem je pisalo "Srbija, Kipar, Pravoslavlje", a potom je objavila i skandiranje "Kosovo - Srbija".

Republika

Foto: Printksrin: Instagram

PATRIOTA: Sanjina objava

U galeriji pogledajte još fotografija Sanje Kružević:

Revanš meč drugog kola kvalifiakcija za Ligu Konferencija na stadionu "Karađorđe", između Vojvodine i APOEL, na programu je u sredu od 20.00. Pobednik tog duela u narednoj rundi igraće protiv boljeg iz dvomeča Vorskla (Ukrajina) - Dila Gori (Gruzija).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Viola

29.07.2023 12:10

Dobar plasicar