PORAZ VOŠE NA KIPRU: Apoel ima minimalnu prednost pred revanš u Novom Sadu!

Autor:

Sport

27.07.2023

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu uspeli crveno-beli da dođu do boljeg rezultata.

PORAZ VOŠE NA KIPRU: Apoel ima minimalnu prednost pred revanš u Novom Sadu!

Foto: Starsport

Nikola Čumić u prodoru na utakmici sa APOEL-om

Fudbaleri Apoela savladali su na svom terenu u Nikoziji ekipu Vojvodine, rezultatom 2:1 (1:0), u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Strelci za domaći tim su bili Giorgi Kvilitaja u 32, odnosno Laša Dvali u 65. minutu susreta, dok je jedini gol za srpski tim delo Dejana Zukića u 56. minutu, nakon odličnog dodavanja Nikole Čumića.

Voša je bila vrlo blizu vođstva već na samom startu utakmice. Videli smo odličan prodor Čumića, koji nije uspeo da petoplasiranom timu Superlige donese prednost na GSP stadionu u Nikoziji.

U nastavku prvog dela su se Novosađani povukli, Kiprani su bili bolji rival, što su i iskoristili u 32. minutu, golom Kvilitaje, nakon centaršuta sa desne strane. Tim rezultatom se i otišlo na odmor.

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Vojvodine

U drugom delu igre mnogo bolja predstava srpske ekipe. Ređale su se šanse početkom drugog dela, a pritisak se isplatio u 11. minutu nastavka, kada je Zukić matirao Vida Beleca. Činilo se da Voša može do potpunog preokreta, ali u 65. minutu kiks Lazara Carevića, golmana crveno-belih, što je Laša Dvali iskoristio i doneo Apoelu prednost.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, a jedino vredno pomena jeste da su za ekipu Sa Pinta na teren kročili i Radosav Petrović, bivši igrač Partizana, odnosno Tomane, nekadašnji špic Crvene zvezde.

Revanš je na programu 3. avgusta, igraće se u Novom Sadu, a Vojvodina će pokušati da pred svojim navijačima nadoknadi prednost rivala i izbori treće kolo Lige konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading