DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD POŽAREVCA: Gastarbajterima iz Austrije otkazale kočnice na traktoru pa se prevrnuli u Moravu - Milutin isplivao, od RADMILE ni traga ni glasa!

Autor:

Hronika

27.07.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je iz reke uspeo da ispliva suprug nestale žene nesrećni muškarac konstantno ponavlja gde je Radmila.

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD POŽAREVCA:  Gastarbajterima iz Austrije otkazale kočnice na traktoru pa se prevrnuli u Moravu - Milutin isplivao,  od RADMILE ni traga ni glasa!

Foto: ST/Nemanja Pančić

U selu Brežane nedaleko od Požarevca desila se stravična nesreća oko 18 sati sati kada se traktor niz nizbrdicu nije zaustavio pri ulasku na skelu. Od siline udarca vozilo je upalo u Moravu, a u trenutku nesreće na njemu se nalazio bračni par Milutin G.(75) i njegova supruga Radmila (75). Muškarac je uspeo da ispliva, dok se za njegovom suprugom i dalje traga. 

Kako su nam ispričali meštani sve se desilo nakon što su se supruga i muž vraćali sa njive.


- Bili su na njivi i krenuli ka kući, koja se nalazi preko Morave. Put koji vodi ka skeli je strm tu treba da se prikoči. Traktoru su otkazale kočnice, pa je velikom silinom udario i odgurnuo skelu. Tada je upao je u reku. Na blatobranu tj. u kabini sedela je Radmila, koja nije isplivala - kaže meštanin.

Kako su istakli meštani bračni par je godinama živeo u Austriji, otišli su u penziju, vratili se u selo i počeli  da se bave poljoprivredom.

- Imaju dosta imanja. Takođe uzimaju i u zakup, sade pšenicu i kukuruz.  Poseduju salaš koji se nalazi uz reku. Imaju dosta traktora, takođe i kombajn i  opremu za poljoprivredne radove - priča komšija i dodaje:

- Šta se desi, pre 13 godina poginuo im je unuk na motoru. Danas se desi ovo. To je veoma časna porodica, a sve što imaju, isključivo su radom stekli. Milutin i Radmila imaju sina i snaju, kao i unuka, svi žive u selu. 

Nakon što je iz reke uspeo da ispliva suprug nestale žene nesrećni muškarac konstantno ponavlja "gde je Radmila".

Na lice mesta, u selu Brežani gde se dogodila nezgoda, izašli su pripadnici Sektora za vanredne situacije kao i ronioci koju pretražuju reku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading