MOLILA GA JE DA NE PREŽIVI! ISPALIO DEVET HITACA U SVOJU ŽENU: Novi detalji zločina iz milosrđa u Zemunu - Srbija ovo ne pamti (FOTO)

Autor:

Hronika

19.07.2023

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na telu žene iz Zemuna primećeno je devet rana iz pištolja koje svedoče o zločinu iz kojeg nije smela da se izvuče.

MOLILA GA JE DA NE PREŽIVI! ISPALIO DEVET HITACA U SVOJU ŽENU: Novi detalji zločina iz milosrđa u Zemunu - Srbija ovo ne pamti (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ubistvo i samoubistvo u Zemunu

Više javno tužilaštvo u Beogradu naredilo je obdukciju tela bračnog para Z. Ž. (73) i V. Ž. (70) iz Zemuna, a prema prvim informacijama reč je o ubistvu iz milosrđa.

Svi dokazi ukazuju da je reč o ubistvu i samoubistvu.

Kako se saznaje, na telu žene primećeno je devet rana iz pištolja koje svedoče o ubistvu. Nedaleko od nje nađeno je telo Z.Ž. sa prostrelnom ranom na glavi, pa se sumnja da je sam sebi pucao u glavu, piše Telegraf.

Istraga je utvrdila da su ispaljeni hici iz istog pištolja CZ 7,65 mm koji je bio u ilegalnom posedu.

Policija je obavila uviđaj, ali i obavila razgovor sa rođakom bračnog para. On je otkrio motiv ubistva i samoubistva na osnovu čega je za sada utvrđeno da je reč o zločinu iz milosrđa.

- Ona je bila teško bolesna i nije želela da živi. Molila ga je da joj oduzme život. Verujemo da je zato ispalio više hitaca da ne bi imala mogućnost da preživi - kaže sagovornik blizak istrazi.

Tela bračnog para nađena su na krevetu spavaće sobe.

Prema rečima rođaka, poslednji put ih je video 14. jula, a policiju pozvao 16. jula jer mu se niko nije javljao na mobili telefon, vrata bila zaključana, a roletne spuštene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading