PEVAČ RAZMENJIVAO NEŽNOSTI NA AERODROMU: Peđa Medenica uhvaćen sa ženom, sve prštalo od strasti!

Autor:

Zabava

23.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fokler Peđa Medenica se sa suprugom i dvoje dece odlučio za letovanje u Turskoj, a naša ekipa gaje uhvatila na aerodromu pred sami let

PEVAČ RAZMENJIVAO NEŽNOSTI NA AERODROMU: Peđa Medenica uhvaćen sa ženom, sve prštalo od strasti!

Foto: Promo foto

Peđa Medenica

Folker Peđa Medenica spojio je nekoliko slobodnih dana u svom gustom rasporedu nastupa, te sa suprugom i dvoje dece odlučio da poseti Tursku.

Foto: Privatna arhiva

Peđa Medenica sa suprugom Jovanom 

 

Naime, naša ekipa je pevača zatekla na aerodromu kako mirno stoji u redu, čekajući da se čekira. Za to vreme Medenicu je supruga, koja je gurala kolica s detetom, češkala po leđima dok su se strpljivo pomerali, mic po mic, do pasoškog šaltera. Vodili su miran razgovor i povremeno razmenili reči s decom.

Foto: Privatna arhiva

Jovana i Peđa Medenica

 

Inače, Peđa je u braku s Jovanom i oni uživaju u ljubavi već 24 godine, a ona se gotovo nikada ne eksponira u javnosti. Ipak, njegovi pratioci na društvenoj mreži Instagram su u prilici da je vide na pojedinim njegovim fotografijama.


- Ne krijem ženu niti nas dvoje imamo nekakav dogovor da se na javnim mestima ne pojavljujemo zajedno, nego je to jednostavno tako, ne petljam suprugu u svoj posao - rekao je svojevremeno Medenica. 


I Sajsi MC napustila Srbiju
Juče rano ujutru, na naše iznenađenje, zatekli smo Ivanu Rašić Trmčić pozatiju kao Sajsi MC na Aerodromu "Nikola Tesla". Naime, paparaco Srpskog telegrafa zatekao je Sajsi sa sestrom dok su čekale da se ukrcaju na let za Tursku. Reperka je očigledno odlučila da ode na zaslužen odmor posle rada na Karleušinom albumu.

Foto: Privatna arhiva

Ivana Rašić Trmčić poznatija kao Sajsi MC

 


Inače, Sajsi MC se porodila sredinom marta i na svet donela devojčicu, kojoj je dala ime Nataša. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading