PEVAČ ZA KOJIM SU ŽENE SEKLE VENE ISKULIRAO FOLKERKU: Brena mi se svetila jer sam je odbio!

Autor:

Zabava

07.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Daniel Popović prisetio se kako je izvukao deblji kraj na snimanju spota za pesmu "Jugoslovenka", kada mu se Lepa Brena osvetila zato što je on iskulirao njeno nabacivanje

PEVAČ ZA KOJIM SU ŽENE SEKLE VENE ISKULIRAO FOLKERKU: Brena mi se svetila jer sam je odbio!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, YouTube/Printscreen

U ekskluzivnom intervju za Republiku povodom pola veka profesionalne karijere i 40 godina od velikog uspeha evrovizijske pesme "Đuli" Daniel Popović, za kojim su žene širom tadašnje Jugoslavije sekle vene, otkriva da je svojevremeno odbio Lepu Brenu, koja mu se posle zbog toga svetila.

Foto: daniel popovic

Lepa Brena i Daniel Popović

Naime, tih godina njegovom plejbojskom izgledu nije odolela ni folk zvezda, ali pošto on njoj jeste, to mu je, kako kaže, napravilo problem u kasnijoj saradnji.

Popović se prisetio prvog susreta s Brenom, koja je poput njega osamdesetih bila velika jugoslovenska zvezda, o kojoj su muškarci u to vreme maštali, pa je za nju bio šok što je on iskulirao njeno nabacivanje.

- Pojavila se u hodniku studija, sećam se, ide niz hodnik onako visoka i lepa, prelepa, ide prema meni, ja je gledam. Kad je došla do mene, stavila je nogu tačno iznad moje glave i gleda me onako odozgo žena-domina i kaže: "Aaaa" i šta sad. Ja ne znam šta me snašlo, a ona se samo smeškala, čekala je moju reakciju. Imao sam pravilo i nikad nisam bio sa ženama s kojima sam sarađivao. Tako je bilo i sa sestrama Barudžija, Izoldom i Eleonorom, ja sam tu čisti profesionalac, ne dotaknem se nijedne žene s kojom radim - iskren je bio Popović u razgovoru za naš list, pa dodao da ga je to što je odbio Brenu tada skupo koštalo jer mu je sve vratila milo za drago kada su snimali jedan od tada najpopularnijih spotova "Jugoslovenka".

Foto: daniel popovic

Daniel Popović odbio Lepu Bren


- Kad smo snimali "Jugoslovenku", ostavili su me na vrh Durmitora, bio sam sigurno tri, četiri sata na steni, šćućuren, pod oblakom parfema, od helikoptera ni traga ni glasa, totalna tišina, a uskoro pada noć. Nije mi bilo svejedno, međutim, pojavio se helikopter i to nije bilo sve. Shvatio sam da je nameštaljka kada me po povratku vozio niz sve padine, gore, dole, da dobro zapamtim da se više ne zameram Breni jer njoj su se svi klanjali. Bilo je jasno da su uradili kako im je ona tražila. Kasnije je to verovatno došlo do nje, pa mi je u jednom gostovanju na Pinku rekla da me nosi na duši zbog toga, pa se izvinila, ali je zato u Sloveniji, kad je gostovala, drugačijim tonom rekla kolegama: "E njemu sam se osvetila, bacila sam ga na Durmitor među vukove i međede", a onda se iznenadila kad su joj tamo rekli da sam se ja blizu rodio, da je to moj kraj - zaključio je Popović.

Foto: daniel popovic

Sa snimanja spota Jugoslovenka"

Čola je proveravao da li su njegove devojke sa mnom!

Iako o sebi nikad nije mislio da je plejboj, koji juri i kojeg jure "komadi", u javnosti je važilo mišljenje da je on poput Zdravka Čolića.


- Nisam baš kao Čola, on je ikona. Moja tadašnja verenica se slikala s njim, pokazala mi pregršt slika, ja nisam reagovao, rekao sam OK. Kasnije se desilo da zove mene Čola i pita me: "Čuj, Daniel, je l' kod tebe bila Elizabeta", tad je bio s nekom Elizabetom iz Rijeke, moja žena je imala manekensku agenciju, mnoge su dolazile kod nje tada, ja mu kažem: "Bila je ona u mojoj kući, ali ne znam koja je od njih Elizabeta." On se uplašio, hoću reći, ja njega nisam zvao kad se slikao sa mojom zaručnicom, ali on mene jeste - objasnio je Daniel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

07.08.2023 22:55

Ta hanuma Brena je obicna bosanska seljanka