MILE KITIĆ IZ KORISTI PODRŽAVA DŽALU I BUBU: "Neka su srbomrsci, pomogli su mojoj Eleni" (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mile Kitić otkrio kakav ima stav prema bosanskim reperima Jali i Bubi, kojima je zabranjen ulaz u Srbiju

MILE KITIĆ IZ KORISTI PODRŽAVA DŽALU I BUBU: "Neka su srbomrsci, pomogli su mojoj Eleni" (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Folk pevač Mile Kitić najavio je turneju po Americi s ćerkom Elenom Kitić. Iako je najavljeno da će se njih dvoje zajedno pojaviti pred medijima, folker je došao sam, te pokušao da opravda mezimicu, koja, kako kaže, izbegava novinare zbog treme.


- Elena ima blokadu od medija, nije tu, ali rekla bi isto što i ja kažem. Malo je čudna ona, ne snalazi se s odgovorima kad je pitaju s kim si, šta si, a bez toga se ne može danas, bez medija, ona se žali: "Tata, oni mene bombarduju, neću da ispadnem glupa" - rekao je na početku razgovora Elenin poznati otac, te otkrio da njegova ćerka sarađuje sa srbomrscima iz Bosne i Hercegovine Jasminom Fazlićem i Amarom Hodžićem, poznatijim kao Džala Brat i Buba Koreli, kojima je zbog vređanja Srba i nasilja na nastupu u Nišu, gde je prebijen mladić, zabranjen ulaz našu zemlju:


- Cobi, Džala i Buba su radili pesme za Elenin novi album. Meni su oni super momci, ja podržavam to što ona sarađuje s njima, oni su njoj uradili pesme nakon kojih je postala popularna. Bez obzira na ostale repere s kojima je sarađivala, oni su od nje napravili to što jeste na muzičkoj sceni.
Kitić je dalje nastavio zajedničkim nastupima.


- Prvi put otac i ćerka na američkoj turneji. Kombinacija nas dvoje je OK, nju voli njena publika, mene moja. Marta ne ide s nama, naporno je to za nju, jer nam je gust raspored, 12 koncerata je u pitanju. Nastupali smo nekoliko puta po Hrvatskoj, nije prvi put, ali ovo je velika turneja, mi smo dva sveta u muzici, ali svako ima svoju publiku - zaključio je Mile.

Šta je još rekao Mile Kitić pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading