MARTA IZBACILA MILETA IZ KUĆE: Kitić uhvaćen sa 20 godina mlađom, pevačica zapretila RAZVODOM

Autor:

Zabava

02.08.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač uslikan sa 20 godina mlađom devojkom u restoranu u Banjaluci

MARTA IZBACILA MILETA IZ KUĆE: Kitić uhvaćen sa 20 godina mlađom, pevačica zapretila RAZVODOM

Foto: Republika

Taman što je Mile Kitić ispeglao situaciju sa Martom Savić, kad se pojavio video-klip na kom se ljubi u usta sa atraktivnom plavušom. Mile Kitić nije dugo mirovao, pa je opet prevario ženu. Naime, kako "Star" prenosi, pevač je uslikan u Banjaluci u jednom restoranu preko dana, gde je bio sa dvadeset godina mlađom devojkom. Sedeli su opušteno i ćaskali, a zatim je on zgrabio u jednom trenutku i nije je ispuštao iz naručja.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/ATA Images

 

Marta je za prevaru saznala iz medija, zbog čega je poludela i kako navodi njena prijateljica, sve Miletove stvari je izbacila iz kuće.

- Dosta joj je javnih poniženja, jer ni dva meseca nije prošlo kako se prao zbog klipa gde ljubi na nastupu onu mladu devojku. Marta je ozbiljno tada bila ljuta i rekla mu je da mu daje poslednju šansu - započinje Martina drugarica za "Star", pa dodaje:

- Mnogo je sada bila besna, nije htela ni da ga zove, niti da se javlja kada je on nazvao. Sve stvari mu je pobacala, sve je spakovala i rekla kućnoj pomoćnici da baci u kontejner. Muka joj je više da se blamira tako, ako već i nešto radi, neka se krije, on je javna ličnost i naravno da će da ga prepoznaju svi. Pre nego što je došao u Beograd, Marta se spakovala i otišla na more jer ne želi da ga vidi. Ne znam kako će sad da je ubedi da se ne razvedu - završava izvor gorepomenutog lista.

Republika

Foto: ATA Images

Mile i Marta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading