NE PRIMAŠ PLATU OD GRAĐANA DA BI OMALOVAŽAVALA: Seka Aleksić ušla u otvoreni sukob sa poslanicom Narodne stranke!

Autor:

Zabava

01.08.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanica Narodne stranke izazvala gnev na društvenim mrežama, pevačica joj odgovorila!

NE PRIMAŠ PLATU OD GRAĐANA DA BI OMALOVAŽAVALA: Seka Aleksić ušla u otvoreni sukob sa poslanicom Narodne stranke!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/Strahinja Aćimović, Twitter/Printscren

Pevačica Seka Aleksić ušla je danas u otvoreni sukob sa Ivanom Parlić, poslanicom Narodne stranke u Skupštini Srbije. Do prepucavanje je došlo kad je Seka stala u odbranu mladog pevača i influensera Filarija, koji se ove godine takmičio na takmičenju "Pesma za Evroviziju".

Republika

Foto: Republika.rs

Filarri

Filari na društvenoj mreži TikTok često kači tutorijale i uči ljudi kako pravilno da nanose šminku, a Parlićeva je na svom profilu na društvenoj mreži Tviter podelila jedan njegov snimak, gde on pokazuje kako pravilno naneti korektor na lice.

Ona se obratila muškarcima krajnje ironično i počela je da ismejava mladog influensera.

Republika

Foto: ATAImages

Ivana Parlić

- Dragi muškarci, nekad su sve brige sveta, zemlje i porodice bile na vašim plećima. Danas, sudeći po najezdi reklama u kojima se muški pol šminka, kad nađete pravu nijansu korektora, rešili ste glavnu stvar. Još ako nađete i pravi sjaj za napumpana usta, Bog da vas vidi - napisala je Parlićeva.

Njena objava naišla je negativne reakcije tviteraša, a u raspravu se uključila i Seka, koja je istakla da Ivana ne bi trebalo da ismeva građane Republike Srbije, od kojih prima platu. 

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Seka Aleksić

- Draga poslanice, vi primate platu od građana Srbije, jako je ružno da nekoga na ovaj način omalovažavate. Komentarisanje klipova po društvenim mrežama više se očekuje od klinaca, a od jedne poslanice najmanje. Zar za vas ne bi trebalo da svi građani budu jednaki?! A moje tople preporuke su da pogledate neki njegov tutorijal, verujte mi, treba vam. Cmok - odgovorila joj je Seka.

Poslanica je imala reakciju na Sekin odgovor.

- Razumem vaš poriv, ali mislim da niste razumeli. Iskreno, razumem i ovo prostačko poentiranje. Čak i ne zameram. Sve najbolje - napisala je Ivana Parlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading