"NIKAD NISAM BIO NA VRHU" Mile Kitić o svojoj karijeri i Eleninom uspehu: Ne može još da kaže da je popularnija od mene!

Autor:

Zabava

02.06.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se osvrnuo na svoju karijeru dugu 40 godina!

"NIKAD NISAM BIO NA VRHU" Mile Kitić o svojoj karijeri i Eleninom uspehu: Ne može još da kaže da je popularnija od mene!

Foto: ATA Images, Instagram.com

Popularni folker Mile Kitić uplovio je u osmu deceniju života, ali ne planira da se zaustavlja. Kitić je ponosan i na svoju mezimicu Elenu, ali kaže da ona još uvek ne može da kaže da je popularnija od njega.

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Elena Kitić

- Snimao sam puno pesama i imam sreću što imam puno prisutnih pesma koje su hitovi. Znam na nastupima, to je oko 50, 60 pesama, koje (fanovi) pevaju sa mnom uglas. Možda neko ima veće hitove, ali nema toliki broj prisutnih pesama - rekao je Mile, pa nastavio:

- Nikad nisam bio na vrhu, ali ni na dnu, negde ta zlatna sredina prema gore (smeh). Teško je održati, ja sam 40 godina na estradi, ali dolaze novi ljudi, novi trendovi. Međutim, ja još radim kao u najbolja vremena, možda i više. Mnogi se pitaju dokle više - dodaje Mile, koji se osvrnuo na popularnost svoje ćerke.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Elena Kitić

- Nisam ja hteo nju da prisiljavam, to je njena odluka, da se ne pojavljuje u medijima. Ona snimi pesmu i to je to, a to što je opet prisutna, to je kvalitet nje i njenih saradnika. Ne može još da kaže da je popularnija od mene. Svaka čast, ja bih voleo i biće popularnija, ali nećemo se mi vagati, ja bih voleo da ona bude najpopularnija na svetu - istakao je pevač za Grand.

Mile u svemu podržava svoju mezimicu, pa je tako prihvatio i novog zeta, repera Mihaila Miksu Vujića, koji redovno posećuje njihovu kuću.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miksa ulazi u kuću Kitića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading