MILE KITIĆ PLAČE KAO MALO DETE: Folker doživeo emotivni slom, uspeo da izusti samo jedno! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

24.05.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodila ga pesma!

MILE KITIĆ PLAČE KAO MALO DETE: Folker doživeo emotivni slom, uspeo da izusti samo jedno! (FOTO)

Foto: printscreen/Grand

Mile Kitić

Mile Kitić zaplakao je kao malo dete kada je na jednoj privatnoj proslavi njegova koleginica Bojana Barjaktarević zapevala čuveni hit Šemse Suljaković.

Naime, Bojana je u jednom momentu zapevala Šemsinu numeru "Sirotinja ljude svađa" i svojim vanserijskim glasom naježila sve prisutne, a posebno Kitića, koji nije mogao da sakrije suze.

Folker je stavio ruke na lice i brisao suze, te je uspeo samo kratko da izusti "Uh..."

Inače, Bojana svojim glasom mnoge je dovela do suza, pa je tako tokom njenog takmičenja u emisiji "Nikad nije kasno". Voditelj Žika Jakšić redovno lio suze zbog njenog glasa. Pevačica se treći put bori sa rakom dojke, ali njena snaga i volja za životom su za primer mnogima.

- Borim se kao lav! "Nikad nije kasno" mi je donelo mnogo bolju karijeru i puno više posla tako da se trudim da postignem sve, da odgovorim na sve zahteve. Trudim se i uspevam u tome, ma ne dam se ja - priznala je Bojana ne skidajući osmeh sa lica, a potom jednom rečenicom izazvala gromoglasan aplauz i neverovatnu emociju u studiju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bojana Barjaktarević Nikad nije kasno

- Bila sam na hemoterapijama, sada sam trenutno na zračnoj terapiji tako da primim terapiju i idem na svirku. Ništa nije teško kada se hoće i kada se želi, sve se može.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading