SRAM VAS BILO: Đokovićeva snajka izgorela od BESA nakon prozivki na račun IZGLEDA, otkrila sa kojom BOLEŠĆU se bori!

Autor:

Zabava

24.05.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška je nedavno saznala da ima autoimunu bolest, a komentari na društvenim mrežama su je pogodili!

SRAM VAS BILO: Đokovićeva snajka izgorela od BESA nakon prozivki na račun IZGLEDA, otkrila sa kojom BOLEŠĆU se bori!

Foto: M.M./ATAImages

Saška Veselinov i Đorđe Đoković

Supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov Đoković, odgovorila je na komentare na društvenoj mreži Instagram, koje je dobila nakon slika iz teretane, gde se vidi koliko je smršala. Komentar koji joj je najviše zapao za oko bio je onaj gde se jedan korisnik zapitao kako je ona uspela da se ugoji 21 kilogram uz vegetarijansku ishranu.

- Kako je uspela da se ugoji 21 kilogram uz vegetarijansku ishranu? Svaka devojka koja se u trudnoći ugoji više od 13 kilograma ne vodi računa o sebi ili ima neki problem sa šećerom, hormonima - glasio je komentar, na koji je Saška odgovorila:

Republika

Foto: Instagram.com

Saškina objava

- Prva i osnovna stvar, jako je bitno da vratimo u svakodnevnicu osećaj za sramotu. Jednoj ženi, majci, koja se tek porodila i kojoj se život promenio iz korena, nije prikladno konstatovati ovakve stvari i time vršiti pritisak, kao i uticati na niz psiholoških problema koji mogu da nastanu.  Naime, kao što sam vam i pisala, 15 kilograma sam odmah izgubila i to stanje me je navelo da zakažem preglede i ustanovim gde leži problem, imajući u vidu da sam i pre trudnoće imala često problem sa zadržavanjem vode - napisala je Saška i dodala:

- Nije me bilo nekoliko dana jer sam saznala da imam autoimunu bolest, poznatiju kao Hašimoto. U pitanju je usporeni rad štitne žlezde. Kako ne bih pisala opširnije, niti sam trenutno raspoložena za takve teme i pokušavam da izvučem najbolje iz situacije, svaki put kada nekome napišete poruku u kojoj ima uvredljivog sadržaja, znajte da nekome možete biti baš vi kap koja je prelila čašu. Sram vas bilo! - poručila je ona.

Podsećanja radi, Saška se porodila pre dva meseca, a na svet je donela sina Aleksandra.

Republika

Foto: instagram.com/saskaveselinov

Saškina Veselinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading