DERBI SEZONE NA "ŠVAJCARIJI": Oba tima u ovaj duel ulaze sa maksimalnim učinkom ovog proleća!

Autor:

Sport

02.06.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čajetina ili Višesava, ko će na dva kola pre kraja držati lidersku poziciju na tabeli?

DERBI SEZONE NA "ŠVAJCARIJI": Oba tima u ovaj duel ulaze sa maksimalnim učinkom ovog proleća!

Foto: FK Čajetina

U nedelju, 4. juna se igraju svi mečevi 28. kola Zlatiborske okružne lige, duel koji je poneo epitet derbija kola, a verovatno i prvenstva igra se između domaće Čajetine i Višesave iz Bajine Bašte.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta, dugogodišnji član okružnog ranga je na odličnom putu da ostvari istorijski plasman u Zapadno-moravsku zonu. Trenutno se tim iz Čajetine sa 57 osvojenih bodova nalazi na prvoj poziciji na tabeli, dva boda manje ima prvi pratilac, ali i meč manje. 

O igrama Čajetine ovog proleća ne treba puno trošiti reči, dovoljno je samo pogledati tabelu od starta nastavka prvenstva. Ekipa je na 12 mečeva upisala isto toliko trijumfa uz gol razliku koja kaže: 49 postignutih pogodaka, dok je samo u deset situacija njihov golman savladan.

Ukoliko se pogledaju dosadašnji dueli na njihovoj "Švajcariji" i tu ekipa ima jako dobar učinak, na 13 duela su 12 puta osvajali ceo plen, dok su samo jednom morali da se pomire sa remijem. Jedini tim koji je uspeo da donese barem od sa ovog gostovanja jeste sastav Gorobilje, koji je na startu sezone odigrao meč sa aktuelnim liderom bez golova.

Republika

Foto: FK Čajetina

Derbi sezone na "Švajcariji"

U nedelju će na "Švajcariji" gostovati takođe sastav koji ovog proleća ima maksimalan učinak, Višesava je seriju trijumfa započela na zatvaranju jesenjeg dela prvenstva, i uz meč manje zaostaju za liderom samo dva boda. 

Igrači Višesave su baš kao i njihovi nedeljni rivali ovog proleća pokazali najviše u ligi, serija trijumfa uz impresivne brojke u koloni gol razlike nam svakako garantuje odličan direktan okršaj ova dva tima.

Tim iz Bajine Bašte je u dosadašnjem toku sezone odigrao 13 mečeva na gostujućim terenima i u tim susretima je zabeležio deset trijumfa, jedan remi i dva poraza. 

Prvi duel ova dva tima igranu Bajinoj Bašti završen je podelom bodova, vodili je ekipa Čajetine rezultatom 1:0, ali je domaći sastav uspeo da dođe do gola vrednog remija.

Čajetina - Višesava (Bajina Bašta)

Nedelja, 4. jun od 17 časova

Stadion "Švajcarija" na Zlatiboru

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading