ZA DOMAĆINA MEČ SA VELIKIM ULOGOM: Sastav Bratstva "juri" bodove za viši rang!

Autor:

Sport

02.06.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Dragoševca stižu da se nadigravaju sa timom sa vrha tabele.

ZA DOMAĆINA MEČ SA VELIKIM ULOGOM: Sastav Bratstva "juri" bodove za viši rang!

Foto: FK Bratstvo Međureč

Predstojećeg vikenda na programu je 25. kolo Opštinske lige Jagodina, jedan od duela igra se između domaćeg Bratstva iz Međureča i OFK Dragoševca, utakmica je na programu u nedelju, 4. juna od 17 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin nedeljnog duela, bivši dugogodišnji član Pomoravske okružne lige je na dobrom putu da izbori baraž za popunu višeg ranga. Trenutno se tim iz Međureča nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa 49 osvojenih bodova, lider ima pet bodova više, dok je prvi pratilac u zaostatku samo jedan bod, uz meč više.

Sastav Bratstva je odigrao gotovo perfektnu sezonu, trenutno se nalaze na učinku od 16 trijumfa, jednog remija i tri poraza. Dva puta su u mečevima sa trećeplasiranom Moravom ostali praznih šaka, dok su jednom to doživeli i protiv aktuelnog lidera na tabeli. Prvi "iks" ove takmičarske godine upisali su u prošlom kolu na gostovanju ekipi Dražimirovca.

Na terenu u Međureču ekipa u dosadašnjih deset ligaških duela ima učinak od osam trijumfa i dva poraza. Iz redova Bratstva su povodom nedeljnog meča poručili:

- Poslednja utakmica na našem terenu ove sezone, i ujedno meč gde pobedom rešavamo pitanje pozicije našeg tima na tabeli. Pravo na grešku nemamo, kao i publika pravo na izgovor da u nedelju ne bude kraj terena. Svi koji ste u mogućnosti dođite u nedelju da ispratimo veoma bitan duel, ujedno želimo i da se zahvalima svima koji nas prate i podržavaju tokom cele takmičarske godine. 

Republika

Foto: FK Bratstvo Međureč

Teren u Međureču

Nedeljni gost u Međureču, sastav iz Dragoševca se trenutno sa 23 osvojenih bodova nalazi na osmoj poziciji u ligi. Ekipa je odlično ušla u ovu sezonu, u uvodnih šest mečeva zabeležili su četiri trijumfa i dva poraza, ali su kasnije serijom od šest utakmica bez osvojenog boda u velikoj meri pokvarili svoje mesto na tabeli.

Tim Dragoševca je i u drugom delu sezone zaigrao po principu toplo-hladno, na 11 prolećnih mečeva imaju skor 3-2-6. Svoj bodovni saldo su ravnomerno "rasporedili" na domaće i gostujuće terene. 

Na poslednjih pet mečeva igrači Dragoševca zabeležili su dva trijumfa, isto toliko poraza i jedan remi.

Prvi duel ova dva tima igran u Dragoševcu završen je pobedom Bratstva rezultatom 5:1.

Bratstvo (Međureč) - OFK Dragoševac

Nedelja, 4. jun od 17.30

Teren u Međureču

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading