ČELAR UOČI SUSRETA SA VLASINOM: "Ovo nam je prva meč lopta!"

Autor:

Sport

02.06.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leskovčani se pripremaju za slavlje.

ČELAR UOČI SUSRETA SA VLASINOM: "Ovo nam je prva meč lopta!"

Foto: Sava Jojić

Gotovo ceo Leskovac će u nedelju od 17 časova i 30 minuta biti u SC Orion Mrštane u iščekivanju velikog uspeha i plasmana u viši rang.

Republika

Fudbaleri Dubočice dočekuju Vlasinu u pretposlednjem kolu Srpske lige Istok. Tim Dejana Čelara je gotovo pa prvoligaš, jer su prvoplasirani sa pet bodova prednosti u odnosu na Radnički iz Pirota.

Trud se na kraju isplati, pa eto, trud Leskovčana se isplatio i trijumfom u nedelju kreće slavlje, a sve kao nagrada, dolazi i novi stadion. Prošli susret su pobedili neugodni Radnički iz Svilajnca.

Ekipa Vlasine se grčevito bori za opstanak nalaze se na 13. poziciji sa 33 boda isto koliko ima i Pčinja koja je na poziciji iznad. U prošlom kolu su savladali SFS Borac iz Paraćina rezultatom 2:1, pa žele da nastave tamo gde su stali u gradu stakla.

Strateg Dubočice, Dejan Čelar je rekao da je njihov cilj bio plasman u viši rang i da su se spremali za to.

- Nama je cilj bio plasman u viši rang, spremali smo se za to, sad kada smo tu, opet nema nikakvog pritiska. Ovo je prva meč lopta, mi ćemo gledati da je iskoristimo, ali opet svaki veliki pritisak donosi tenziju, što nama u ovom trenutku ne treba. Pet bodova prednosti, dva kola do kraja, u dobroj smo poziciji, gledaćemo to da iskoristimo - istakao je.

Republika

Foto: GFK Dubočica

Očekuju se pune tribine u Mrštanu

Dodao je da ekipa Vlasine ima dobre i mlade igrače, ali da nisu imali sreće.

- Ekipu Timoka jako cenim, igrali smo sa njima zimus, imaju kvalitet za ovu ligu, nisu imali sreće. Imaju dobrih i kvalitetnih igrača, u borbi su za opstanak, nisu u zavidnoj poziciji, na kraju krajeva to je fudbal. Mi gledamo sebe i gledamo da rešimo svoju situaciju - naveo je Čelar.

Lider na tabeli u odličnoj formi dočekuje meč u kojem bi sa tri boda i zvanično postali novi član Prve lige Srbije, tim iz Leskovca je na poslednjih pet mečeva upisao četiri trijumfa i samo jedan remi. 

I sastav Vlasine u poslednje vreme beleži nešto bolje rezultate, njihov učinak na poslednjih pet ligaških utakmica je 2-2-1. 

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Dubočice na gostovanju u Vlasotincu rezultatom 3:1.

Dubočica (Leskovac) - Vlasina (Vlasotince)

Nedelja, 4. jun od 17.30

SC Orion Mrštane

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading