SITUACIJA U ZIMSKOJ PAUZI SE TOTALNO OKRENULA: Zahuktali Rad dočekuje tim iz Rusne koji je u krizi rezultata!

Autor:

Sport

02.06.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siloviti start sezone igrača Pobede nije "izdržao" u nastavku prvenstva..

SITUACIJA U ZIMSKOJ PAUZI SE TOTALNO OKRENULA: Zahuktali Rad dočekuje tim iz Rusne koji je u krizi rezultata!

Foto: FK Rad Merošina

U okviru 29. kola Nišavske okružne lige ekipa Rada iz Merošine ugostiće sastav Pobede iz Rusne, utakmica se igra u nedelju, 4. juna od 17 časova i 30 minuta. 

Republika

Domaćin nedeljnog duela ovog proleća igra jako dobro, po broju osvojenih bodova od starta nastavka prvenstva tim iz Merošine zauzima treće mesto na tabeli sa 24 osvojenih bodova. Kada se na prolećnu "berbu" doda i učinak iz jesenjeg dela, sastav Rada trenutno sa 38 bodova pored svog imena zauzima osmo mesto u ligi.

Na poslednjih šet susreta na stadionu "Rovče", Rad je upisao dva remija i četiri pobede, a na meč u nedelju dočekuje posle četiri vezana trijumfa. "Udarna igla" ekipe je svakako Uroš Jovanović koji gotovo na svakoj utakmici zatrese mrežu rivala, trenutno se njegov broj postignutih golova u ligi nalazi na koti 21.

Republika

Foto: FK Rad Merošina

Prvi strelac i prva zvezda tima iz Merošine

Prva zveda tima, popularni "Falkao" je za naš portal povodom nedeljnog meča poručio:

- Očekuje nas duel sa timom koji ima samo pet bodova manje u odnosu na nas, jako smo blizu na tabeli pa samim tim se može očekivati jako kvalitetan meč. U proteklom periodu igramo jako dobro, što pokazuje i broj osvojenih bodova. Nadam se da ću biti u startnoj postavi i da ću pružiti svoj maksimum kako bi stigli do pobede. 

Nasuprot igrača Rada u nedelju će se naći tim iz Rusne koji se sa 33 bodova pored svog imena nalazi na desetom mestu u ligi. U uvodnih sedam mečeva ove sezone sastav Pobede je zabeležio pet trijumfa i dva remija, forma ekipe je do odlaska na odmor opala, pa je samim tim i pozicija na tabeli slabija.

Od starta proleća tim Pobede ne beleži najbolje rezultate, na 12 mečeva svoj bodovni saldo su obogatili "sa samo" 11 bodova, uz pomoć tri trijumfa i dva remija, dok su na sedam utakmica ostalih praznih šaka.

Jako bitan trijumf upisali su igrači Pobede u prošlom kolu protiv Sloge (Korman) i time su prekinuli seriju devet mečeva u kojima su osvojili samo dva boda.

Prvi duel ova dva tima igran u Rusni završen je pobedom domaćina rezultatom 4:2.

Rad (Merošina) - Pobeda (Rusna)

Nedelja, 4. jun od 17.30

Stadion "Rovče" u Merošini

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading