VUČIĆ DANAS U LESKOVCU! Posetiće novoizgrađeni stadion "Dubočice"!

Autor:

Vesti

24.08.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Leskovcu je izgrađen stadio po najvišim svetskim standardima. Trava na terenu je savršena, tribine ušuškane, klupe za igrače više nego udobne, a prateći objekti su takođe na nivou. Osim glavnog terena, tu su i dva pomoćna (jedan sa veštačkom, drugi sa pravom travom), a igrači će imati moderne svlačionice, ali i sobe za zagrevanje.

VUČIĆ DANAS U LESKOVCU! Posetiće novoizgrađeni stadion "Dubočice"!

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će u Leskovcu posetiti novoizgrađeni stadion "Dubočice".

Predsedništvo Srbije i lokalna samouprava Leskovac su najavili da će Vučić u 19 sati doći na stadion zvanično otvoren prošlog ponedeljka utakmicom 3. kola Prve lige Srbije fudbalera "Dubočice" i "Novog Sada".

Predsednik Srbije ranije je u više navrata najavljivao da će prisustvovati otvaranju stadiona u Leskovcu, a prošle nedelje je za Radio-televiziju Srbije (RTS) odlaganje svečanog otvaranja obrazložio problemima s "hibridnom travom" na terenu.

- Predivan je stadion, završili smo ga još u februaru, ali nas ubi ta hibridna trava što smo sad nameštali i Partizanu da mogu da igraju, da nemaju onu zemljicu ispred golmana. To je sve uradio Fudbalski savez Srbije uz podršku UEFA, nije palo s neba - rekao je tada Vučić.

Dodao je da je stadion u Leskovcu "nacionalni stadion koji pripada državi Srbiji".

Inače, u Leskovcu je izgrađen stadio po najvišim svetskim standardima.

Trava na terenu je savršena, tribine ušuškane, klupe za igrače više nego udobne, a prateći objekti su takođe na nivou. Osim glavnog terena, tu su i dva pomoćna (jedan sa veštačkom, drugi sa pravom travom), a igrači će imati moderne svlačionice, ali i sobe za zagrevanje.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (97)

Loading
NadjaMil

24.08.2023 09:38

Svaka cast predsednice, veliki pomok za napredak i satisfakciju za jos bolji uspeh u sportu.Vucic je uvek ulagao u sport! Bravo predsednice!

Tanja

24.08.2023 09:38

Ono što je važno to je da se ulaže u sve delove Srbije a ne samo u Beograd kao nekada. Svi su građani jednaki i stoga treba da imaju bar približne uslove za život.

Maja

24.08.2023 09:41

Ulaganje u sport je od velikog značaja.

Ana

24.08.2023 09:42

Srbija je ponosna na sve ulaganja u spotsku infrastrukturu.