OVO SU SVI PREKRŠAJI DARKA LAZIĆA! Nakon nove saobraćajke čega ga novčana kazna ili ZATVOR!

Autor:

Zabava

24.08.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkera čeka paprena kazna zbog novog prekršaja!

OVO SU SVI PREKRŠAJI DARKA LAZIĆA! Nakon nove saobraćajke čega ga novčana kazna ili ZATVOR!

Foto: ST/Nikola Mutić

Folker Darko Lazić juče je imao udes u Beogradu, nakon čega je odveden na saslušanje, koje je trajalo nekoliko sati. Pušten je posle četiri sata, a za Republiku je dao prvi izjavu.

- Kriv sam, jer sam udario otpozadi, nisam vozio brzo, bila je velika kolona - rekao je Lazić za Republiku.

Kao vozaču koji je napravio štetu, preti mu kazna zatvora od najmanje 15 dana ili novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara. Novčanom kaznom u iznosu od 10.000 do 20.000 dinara kazniće se za prekršaj lice koje postupi suprotno odredbama iz članova zakona. Sudija čeka zvaničan dokaz o zaštitnoj meri, nakon čega bi danas trebalo da donese presudu.

Republika

Foto: Republika.rs

Darko Lazić

Ovo nije prvi put da Darko pravi saobraćajne prekršaje. U aprilu 2022. godine je priveden jer je vozio automobil marke "golf" 117 km na sat, na mestu gde je maksimalno dozvoljeno 80 km na sat. Tada je bio podvrgnut droga i alko testu, gde je pokazano da je pozitivan na kokain i da ima 0,91 promila alkohola. 

Pre nekoliko godina je imao i užasnu saobraćajku, zbog koje je umalo ostao bez života. Često se na Instagramu hvalio snimcima gde se videlo da juri oko 200km/h. 

2015. godine imao je čak četiri prekršaja jer je vozio bez dozvole, a godinu dana jkasnije je dva puta vozio preko dozvoljene brzinu. 2018. godine je vodio dva puta bez dozvole, a jedna od njih je zamalo bila kobna. 2020. je zaustavljen za vreme policijskog časa u okolini Bogatića. Tada mu je napisana kazna od 80.000 dinara. Nakon mesec dana je ponovo upravljao vozilom bez dozvole. 

Republika

Foto: Republika.rs

Darko Lazić

2013. godine je vozio vozilo kome je istekla registracija., a utvršeno je da mu je vozačka dozvola oduzeta 18.12.2013. Iako je i 2015. bio pod zabranom vožnje, ponovo je vozio bez vozačke dozvole, a u julu te godine ja imao dva prekršaja - vožnju pod zabranom i vožnju bez vozačke dozvole. 2016. je nepropisno parkirao vozilo u Beogradu u avgustu, a tri meseca kasnije u mestu Umčari vozio je 20-40 kilometara na sat brže od propisanog. Istoga dana napisana mu je i prijava zbog vožnje bez adekvatne vozačke dozvole. 

U novembru (2016) komunalna policija mu je napisala kaznu za nepropisno parkiranje na beogradskom aerodromu, a u decembru je kažnjen sa 15.000 dinara, plus 1.500 troškova suda što nije hteo da otkrije ko je vozio automobil registrovan na njegovo ime u trenutku kada je prošao kroz crveno na semaforu. Kako prenosi "Kurir", naredne godine nepropisno je parkirao u opštini Rakovica, a u aprilu 2018. uhvaćen u vožnji bez vozačke dozvole, kada je prekoračio brzinu i u naseljenom mestu vozio 100 kilometara na čas. Iste godine u oktobru ponovo je uhvaćen zbog brze vožnje i bez dozvole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mumi

24.08.2023 11:11

Dokle? Da li treba da ubije nekog? Da li ce i tada platiti 100.000dinara? Da li je ova bitanga zaštićena vrsta? Sramota me kad citam ovakve vesti i molim Bog da mu se neko nenadje na putu dok mahnitalo i drogran vozi bez dozvole.