HRANU VIŠE VOLIM OD S*KSA: Stojina urnebesna izjava postala hit na internetu, OVO je čini srećnom!

Autor:

Zabava

12.09.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Stoja Navaković otkrila da više uživa u hrani nego u seksu.

HRANU VIŠE VOLIM OD S*KSA: Stojina urnebesna izjava postala hit na internetu, OVO je čini srećnom!

Foto: ATA Images

Stoja

Pevačica Stoja Novaković kaže da je hrana čini srećnom, te i da je voli više od seksa! Ona tvrdi da najviše voli da uživa u obilnim obrocima posle naporne nedelje i kad ne nastupa previše.

- Redovno se šalim i pričam da hranu volim više od seksa. Neki ljudi mogu da imaju intimne odnose nekoliko puta na dan, a ja se opuštam kad sednem i dobro klopam. Uvek smršam kad imam naporne tezge, ali zato, kad napravim raspored i luft, volim da uživam i pravi sam hedonista, pa svaki gubitak na vagi nadoknadim. Dijetu nikad u životu nisam držala, nemam idealnu težinu, ali sam sebi lepa ovakva kakva jesam kad se pogledam u ogledalu. Zadovoljna sam kako je kod mene sve raspoređeno i nemam problem da kažem da nisam manekenski tip. Bitno je da je žena iznutra ispunjena, a koje brojeve pokazuje vaga, manje je važno - priča folkerka kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

12.09.2023 18:21

Bravo,tako je,ti si prava zena