ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ŽRTVA NASILJA: Dečko me je šamarao, otad imam traume i od drugih muškarca

Autor:

Zabava

29.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Mladenović priznala je da je bila žrtva nasilja od strane bivšeg dečka, koje je sasekla u korenu

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ŽRTVA NASILJA: Dečko me je šamarao,  otad imam traume i od drugih muškarca

Foto: Republika.rs

Pevačica Aleksandra Mladenović kaže da je bivši dečko ošamario tokom svađe, te i da je bila žrtva nasilja jer je imao velike izlive agresije.

Foto: Republika

Aleksandra Mladenović

 

Ona tvrdi da nije bila u stanju da mu uzvrati istom merom i da joj je dugo trebalo da smogne snage da priča na ovu temu jer su joj slike agresije i danas pred očima.


- Kad sam se doselila u Beograd, rekla sam sebi da moram da budem jaka i čvrsto stojim na nogama. Delujem kao devojka koja je u stanju da se pobije, ali zapravo sam nežna duša. Rekla sam da u velikom gradu moram sebi da budem i majka i otac, brat i sestra i da moram da naučim da se zaštitim od svega ako bude potrebe za tim. Tačno je da nekad uđem u verbalni sukob s drugim ljudima jer uvek kažem sve što mislim, ali nikad nisam bila neko ko podržava nasilje - tvrdi pevačica za Skandal i dalje nastavlja:


- Bila sam jedno vreme žrtva nasilja i dugo nisam mogla da pričam o tome. Tokom svađe me je bivši dečko ošamario, bila sam u šoku do te mere da nisam znala šta da mu kažem, a kamoli da vratim istom merom. Desilo se, srećom, jednom, odmah je stavljena tačka na to. Bili su to užasni izlivi agresije. Prebrodila sam to nekako, ali sam prestala da verujem muškarcima i plašim se novih veza. Posle tog raskida dugo mi je trebalo da se nekome otvorim i uđem u odnos. Ako izgubite poverenje, ne može to preko noći da se izgradi.
Mladenovićka kaže da nikad sebe nije osuđivala jer je bila s nasilnikom u vezi, smatrajući da to nije mogla da zna.


- Krivac za nasilje je isključivo osoba koja ga čini. Nisam ja sebi namerno nanela štetu tako što sam bila u vezi s toksičnim muškarcem, ispostavilo se kasnije da je on na to spreman. Nama je na početku bilo lepo, a onda su počeli problemi. Sreća je što nisam prošla kroz ozbiljne batine, ali je i šamar za mene nešto strašno! Nadam se da mi se nikad neće ponoviti ovako nešto. Žena nikad ne sme da se vrati siledžiji jer, ako ju je udario jednom, uradiće to ponovo. Imam neku vrstu traume i često mi je ta slika šamara u glavi kad sam pored drugog muškarca. Trudim se da zaboravim, ali mnogo je emocija nataloženo, ne može ništa preko noći.

 

Foto: ATA Images

 

 


Bila sam u depresiji
jer sam se ugojila zbog bolesti

Mladenovićka kaže da nije bila besna na sebe kada je dobila višak kilograma iznenada zbog hormonskog disbalansa, ali su je pogađali komentari na društvenim mrežama da izgleda debelo.


- Sebe sam prihvatila jer sam znala da imam zdravstveni problem koji moram da rešim. Imala sam hormonski disbalans, tu je bio i polip na materici, pa se svašta dešavalo. Ubucila sam se, ali nisam sebe kritikovala zbog toga. Najgore sam podnosila komentare u kojima su ljudi pisali da sam se izobličila do te mere da sam pala u depresiju. Posle sam smršala i sve je došlo na svoje mesto.

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

 


Prija i ja smo zajedno išle u crkvu
Pevačica se prisetila druženja s Aleksandrom Prijović, s kojom je i danas bliska, pa je otkrila kako su se pomagale kad je bilo teško, te i da su išle zajedno svojevremeno u crkvu.
- Aleksandra i ja se odavno poznajemo, još iz takmičenja u "Zvezdama Granda". Volim ono što peva, žanrovski smo skroz bliske i tu smo uvek jedna za drugu. Svojevremeno smo i u crkvu išle zajedno, molile smo se bogu pred svaku emisiju da prođemo u naredni krug. Aleksandra je uvek bila stidljiva malo, ali je dobar čovek.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading