PEVAČICA U PROBLEMIMA DO GUŠE: Život ih korena morala HITNO da promeni!

Autor:

Zabava

28.07.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Mladenović priznala da ne može da odoli kasnoj večeri, zbog čega često varira u kilaži

PEVAČICA U PROBLEMIMA DO GUŠE: Život ih korena morala HITNO da promeni!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Aleksandra Mladenović

Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je da joj mnogo teško pada da drži dijetu, a posao kojim se bavi joj nimalo to ne olakšava. Kako i sama kaže, obožava noću da jede, što nikako ne valja, pa zbog toga nikako ne može da smrša niti dovede liniju u red.

Foto: ATA Images

Aleksandra Mladenović

 

Naime, pevačica je priznala da često kuburi s kilogramima, pa sve što izgubi preko dana, kada se pridržava određenog režima ishrane, nulira uveče, kada ne može da odoli hrani.


- Volim da jedem kasno i uvek se ugojim. U poslednje vreme se baš često gojim, ali često i smršam. Preko dana držim dijetu, a uveče se prejedem - svesno je priznala Mladenovićka, kojoj je najslađe da pojede nešto nezdravo nakon nastupa:


- Mnogo je teško da održavam dijetu, toliko je teško da sam morala jutros u sedam, kada smo se vraćali iz Mostara, da pojedem burek. Mnogo je teško, ali ja sam stvarno morala da pojedem taj burek.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading