"IDEMO GOSPO, KAO NA TITANIKU" Urnebesan snimak Stanivukovićeve BAKE, provozala gradonačelnika na SKUTERU! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

28.07.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Draška Stanivukovića odmah postao viralan na društvenim mrežama!

"IDEMO GOSPO, KAO NA TITANIKU" Urnebesan snimak Stanivukovićeve BAKE, provozala gradonačelnika na SKUTERU! (VIDEO)

Foto: TikTok/stanivukovicdrasko

Poslednja objava gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, postala je viralna u kratkom vremenskom periodu, te tak izazvala urnebesne rakcije na društvenim mrežama i njegove pratioce dovede do suza od smeha.

Naime, Stanivuković je na društvenoj mreži TikTok "okačio" snimak sa svojom bakom Gospom, i to kako zajedno voze skuter na otvorenom moru.

Starija gospođa, koja inače ima 83 godine, odlično se snašla u vožnji, a kako je poznati Banjalučanin otkrio, Gospa je tek sad naučila da upravlja skuterom. 

- Baki lečimo reumu u Igalu. Još 100 godina da je živa... Idemo, Gospo, kao na Titaniku! Dobri narode, moram reći da imam najjačeg vozača - kazao je Draško u svom klipu koji je obišao društvene mreže.

 

@stanivukovicdrasko

❤️ БАКА И СКУТЕР НА ВОДИ Након свих животних изазова и даље пуна духа и животног заноса. Са 83 године научила је возити скутер. Цијелог живота она је била мој учитељ, сада је дошло вријеме да и ја њу нешто научим. ♬ original sound - Драшко Станивуковић

 

- Kad si doživeo da te baba vozi... Na motoru se bojim, ali na skuteru se ne bojim - smejala se Gospa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading