SREĆA PA NA STARTU GOSTUJU! Dan pred početak Superlige Srbije Humska U MRAKU: Struje i dalje NEMA, rešenje problema se NE NAZIRE!

Autor:

Sport

28.07.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko neće da se uhvati za novčanik.

SREĆA PA NA STARTU GOSTUJU! Dan pred početak Superlige Srbije Humska U MRAKU: Struje i dalje NEMA, rešenje problema se NE NAZIRE!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Još samo jedan dan ostao je do početka takmičenja u Superligi Srbije, a Partizan se nalazi u velikom problemu.

Zbog ogromnog duga, struja na stadionu u Humskoj je isključena, te crno-beli ne mogu da računaju na svetlost reflektora, svlačionice su u mraku isto kao i lože i prostorije kluba...

Sreća u nesreći, pa izabranici Igora Duljaja na startu sezone gostuju i protivnik će im biti vicešampion TSC (subota, 21.00, Bačka Topola), a i u drugoj rundi neće biti utakmica na stadionu Partizana pošto će crno-beli put Novog Sada na meč protiv Vojvodine.

Problem mora da se reši hitno, a najdalje do treće runde kada će Partizan imati premijeru u Humskoj protiv niškog Radničkog. Ipak, veliko je pitanje da li će se tako nešto desiti jer niko neće da se uhvati za novčanik!

Republika

Foto: Starsport

Kada će Humska ponovo zasijati?

 

Kako prenosi Sportski žurnal, dug iznosi nešto manje od 200.000 evra, a čelnici Sportskog društva i Fudbalskog kluba nalaze se u otvorenom ratu, te niti jedni, niti drugi ne žele da plate ovo.

Pribegava se kreativnim rešenjima, pa Žurnal piše da je Sportsko društvo, niko ne zna tačno kako, uspelo sebi da obezbedi struju u kancelarijama. Fudbalski klub je pak nabavio agregat za prostorije uprave na severnoj tribini stadiona.

I dok struje nema i koriste se agregati i raznorazne fore, Partizan je u svoje redove doveo Mateusa Saldanju, napadača vrednog 1.300.000 evra! Zaista, veliki apsurd!

Kako će se sve ovo rešiti i da li će se odraziti na igrače, videćemo u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
SNS U SPREGI SA VAZUROM

29.07.2023 09:14

Ko stiti idiote VAZURU I VUCELU. STA SE CEKA. DAKI SMO MI PRAVNA DRZAVA ILI DRZAVA KRIMINALA. BELIVUCI ROVARE U PARTIZANU A VLAST CUTI.