GROBARI ZAGRMELI! Navijači Partizana pozivaju na BOJKOT: Potreban je POTPUNI RESET!

Autor:

Sport

23.07.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema mira u Humskoj ulici.

GROBARI ZAGRMELI! Navijači Partizana pozivaju na BOJKOT: Potreban je POTPUNI RESET!

Foto: Republika

Protest grobara

Haos u FK Partizan se nastavlja.

Crno-beli već dugo ne znaju za trofej, situacija je sve gora i gora, a čelnici kluba iznervirali su navijače cenama sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu.

Zbog toga su se grobari oglasili i pozvali na bojkot svih utakmica koje će četa Igora Duljaja igrati u Humskoj.

Nova sezona, nova borba. Fudbalskom klubu Partizan je potreban reset na svim nivoima. Rezultati i opšte stanje u klubu su odavno prevršili svaku granicu našeg strpljenja i na kraju zdravog razuma. Partizan je proteklu sezonu završio na četvrtom mestu, a pajaci koji nam vode klub ne vide nikakav problem u tome i ne samo da ne vide problem nego u novu sezonu ulaze kao da se ništa nije dogodilo. Pripreme, prelazni rok i ponašanje ljudi iz kuba nam jasno govore da će naredna sezona proći u grčevitoj borbi za treće mesto. Da stvar bude gadnija, Vazura i Vučelić su se odlučili na krajnje bezobrazne cene sezonskih ulaznica. Na osnovu čeka? Bolji kvalitet igrača? Borba za evropska takmičenja? Komforniji i prijatniji boravak na stadionu? Stvar je jasna kao dan, želja da na JNA bude beznačajno malo ljudi. E, tako će i biti. Pa ćemo da vidimo, gospodo, kome takav ambijent dugoročno ide u prilog, a kome ne. Pozivamo sveopštu Partizanovu javnost da se ne kupuju sezonske karte i da se ne ide na domaće utakmice. Sablasno prazan JNA je njihovo ogledalo, pa nek u tom prizoru uživaju - navodi se između ostalog u saopštenju navijača, pa dodaje:

 

 

- Igračima Partizana, takvima kakvi su, neophodna je podrška i nju će dobijati na svakoj gostujućoj utakmici a mi ćemo svoju borbu nastaviti, jasno i glasno, ne birajući sredstva. Na stadionu već nedeljama bruje agregati jer nama struje i čini se da se ni tu neće zaustaviti. Pozovamo navijače da ispoštuju bojkot domaćih utakmica što podrazumeva evropske i derbi utakmice bez izuzetka ma koliko atraktivan neki momenat bio. Vazura i Vučelič moraju da napuste klub. To je prioritet.

Dakle, nema mira u Humskoj ulici, a kako će se ova situacija rešiti ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
5 NDH NOGOMETAŠA BRUKA vaša

23.07.2023 21:31

ŠAČICA TUĐMANOVIH SELJANČICA.🔒🔒🍆🔒