GROBARI KIPTE OD BESA! Bivši trener Partizana "OTIMA" pojačanje crno-belima!

Autor:

Sport

22.07.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici tima iz Humske želeli su ga u Beogradu, ali će on krenuti na drugu stranu.

GROBARI KIPTE OD BESA! Bivši trener Partizana "OTIMA" pojačanje crno-belima!

Foto: Starsport

Vuk Rašović i Aleksandar Stanojević

Asan Sisej trebalo je da bude Partizanova bomba koja će zameniti Rikarda Gomeša.

Fudbaler Lećea i reprezentativac Gambije mogao je u Humsku, pregovori između dva kluba su počeli, ali je ipak došlo do preokreta te će on završiti u timu koji sa klupe vodi bivši trener Partizana Vuk Rašović.

Rašović je "oteo" Siseja ispred nosa crno-belima i on će završiti u Al Fejhi, a kako prenosi dobro obavešteni italijanski insajder Đanluka Di Marcio glavni razlog je finansijska ponuda.

 

 

Prema njegovim informacijama na adresu Lećea stigla je ponuda od 3.000.000 evra uz izvesne bonuse. Sigurno i značajno veću platu, pa iako Sisej još nije prihvatio ponudu Leće jeste i svakako će ih Gambijac teško ubediti da se predomisle.

Sisej je prošle sezone postigao šest golova na 34 utakmice u Seriji A te će sada vrlo verovatno pokušati da se finansijski obezbedi ugovorom u Saudijskoj Arabiji.

Podsetimo, Partizan je ove sezone doveo Aleksandra Jovanovića, Nikolu Antića, Aleksandra Šćekića, Nemanju Nikolića, Ksandera Severinu i Frenka Kanutea i za sve njih zbirno dao 600.000 evra, pet puta manje no što će Al Fejha platiti za Siseja.

Dakle, crno-beli jednostavno trenutno nisu u mogućnosti da se bore sa bogatim Arapima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading