OGLASILI SE IZ HITNE POMOĆI O SMRTI DEČAKA (11) U NOVOM SADU

Autor:

Hronika

22.07.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć u Novom Sadu tokom olujnog nevremena imala je 25 intervencija, a kada je reč o dečaku koji je stradao, portparol Hitne pomoći Zoran Krulj rekao je da je reč o udaru struje.

OGLASILI SE IZ HITNE POMOĆI O SMRTI DEČAKA (11) U NOVOM SADU

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/R. PRELIĆ

Hitna pomoć i policija

"Primili smo poziv u ulici Vuka Mandušića, reč je o udaru struje kod dečaka starog 11 godina. Ekipe su reagovale po prvom prioritetu, sprovedene su mere kardiopulmonalne reanimacije, ali dečak je podlegao povredama i preminuo", rekao je Krulj za Tanjug.

On je naveo da je, pored toga, Hitna pomoć još dva puta reagovala po prijavi povrede, a prvi poziv primila je u 20.23 časova na Beogradskom keju, gde je povređena žena kada je drvo palo na kiosk.

"Bili su prisutni vatrogasci i kola Hitne pomoći. Drvo je palo na kiosk u kojem se nalazila žena 1978. godište koja je zadobila povrede", rekao je Krulj.

Kako je naveo, nakon ukazane pomoći, povređena žena prevezena je na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine u svesnom stanju. 

On je dodao da je treća intervencija Hitne pomoći po prijavi povrede bila u Kovilju, kada je grom udario u kuću u kojoj se nalazio muškarac 1950. godište, koji je nakon zbrinjavanja i ukazane pomoći u svesnom stanju prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra KCV.

Krulj je rekao da je  preostalih 22 puta Hitna pomoć intervenisala zbog uznemirenosti građana. 

On je dodao da je došlo i do saobraćajne nesreće na Trgu 27. marta, gde su se sudarila dva vozila. 

"Pregledane su tri osobe, od toga jedno je povređeno lice 1990. godište, koje je zbrinuto na licu mesta i prevezeno na odeljenje hirurgije", naveo je Krulj.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading