DOŠAO SAM JER VOLIM PRITISAK! Nova "jedinica" Partizana OTKRILA: On je PRESUDIO da POTPIŠEM!

Autor:

Sport

05.07.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Jovanović čuvaće gol crno-belih naredne sezone.

DOŠAO SAM JER VOLIM PRITISAK! Nova "jedinica" Partizana OTKRILA: On je PRESUDIO da POTPIŠEM!

Foto: FK Partizan/Sandić Foto

Aleksandar Jovanović

Partizan je dovođenjem Aleksandra Jovanovića iz Apolona osigurao poziciju golmana za narednu sezonu.

Iskusni čuvar mreže došao je u Humsku posle osvojenog Kupa Kipra prošle sezone, a imao je priliku da se raduje i šampionskoj tituli godinu dana ranije, pa zato zna šta ga čeka u Partizanu.

Došao sam ovde, jer volim pritisak. Na Kipru sam imao mir, nisam morao da menjam sredinu, ali je preusdila želja da se suočim sa pritiskom, jer me je dosad činio boljim. Verujem da ću tako nastaviti. Verujem da ćemo uspeti. Ne bih dolazio da je drugačije - rekao je Jovanović, pa dodao:

- Svuda na svetu se dešava sezona kakva je bila Partizanova. Znam da u našoj zemlji to nije, jedino što klub kao Partizan ne sme da dozvoli da mu se to ponovi. Na nama je da učinkom na terenu doprinesemo uspesima.

Republika

Foto: FK Partizan

Ivica Kralj i Aleksandar Jovanović

 

Govorio je i šta je to prelomilo da dođe u Humsku.

- Prevagnula je moja velika želja da dođem. Uživam u ovih nekoliko dana. Imao sam poziv Partizana još leta 2016. i zimus, ali sam stigao tek iz trećeg puta. Presudila je želja Ivice Kralja da me dovede, bio je baš uporan, kao i ceo klub. Nije bilo lako, Apolon je u januaru bio "tvrd" pregovarač, sad se to popravilo, jer morao sam i ja da utičem na odluku predsednika. Na zadovoljstvo svih strana se posao realizovao.

Zatim se dotakao i svog dosadašnjeg toka karijere.

- Bilo je teških trenutaka preko. Najteže mi je bilo na početku u Španiji, usled jezičke barijere. U Danskoj sam ostavio veliki trag, imam dosta lepih uspomena - zaključio je Aleksandar Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading