CEO VRČIN PLAČE ZA ANĐELOM! Tužna povorka porodice i drugara ispraća tragično nastradalu devojčicu na VEČNI POČINAK! (VIDEO)

Autor:

Hronika

28.07.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrani nece prisisustvovati svestenik, jer Andjela nije krstena. Nece biti ni opela.

CEO VRČIN PLAČE ZA ANĐELOM! Tužna povorka porodice i drugara ispraća tragično nastradalu devojčicu na VEČNI POČINAK! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Na groblju u Vrčinu je sahranjena Anđela B. (15), devojčica koja je zajedno sa drugom Vukom G. (18) poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći, na pružnom prelazu u Vrčinu. 

Tužna povorka prijatelja, drugara i meštana ovog beogradskog naselja krenula je u 12:30 časova ka grobnom mestu gde je sahranjena tinejdžerka. Sahrani je prisustvovao i pogrebni trubački orkestar koji je na večni počinak Anđelu ispratio pesmom "Tiho noći moje zlato spava". 

Uplakani drugari nosili su bukete cveća, kao i vence koji su  položili na grob drugarice koja je do pre dva meseca sa njima sedela u školskoj klupi. Mladi Anđeo, je sahranjen u belom sanduku.

Foto: Republika.rs

 

Ispraćaju, a potom ukopu prisustvovala je uprava Osnovne škole "Sveti Sava", na čelu sa direktorom Dobricom Sinđelićem i odeljenskim starešinom devojčice,  nastavnicom informatike. 

Porodica se tužnom porukom oprostila od malog anđela i na vencu napisala "Poslednji pozdrav našoj ćerci".

Podsetimo, Anđela se kobne noći, između ponedeljka i utorka, videla sa dugom Vukom G.(18) i drugaricom Mionom Đ. Svi zajedno otišli da se provozaju po kraju. Seli su u automobil za čijim je volanom bio osamnestogodišnjak koji je automobilom upravljao sa probnom dozvolom. 

U jednom trenutku, na pružnom prelazu oko 23:20  pri pokušaju da pređu automobilom šine na njih je naletela lokomotiva koja je udarila u automobil, a potom 70 metara gurala auto. 

Vuk i Anđela podlegli su zadobijenim povredama, a drugarica Miona je ispala iz auta i preživela. Ona je zbrinuta u bolnici i trebalo bi danas da bude puštena kući.

Vozač "Pežoa 308" Vuk G. je juče sahranjen na groblju u Vrčinu.

Sahrani nije prisustvovao sveštenik, jer nije krštena. Ispraćaju prisustvuju brat majka otac i očuh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading