"SINE, ŽIVU SI ME SAHRANIO! CEO VRČIN SE SPREMA ZA SAHRANU!" Najnoviji detalji tragedije u Vrčinu - otac otkrio SKANDALOZAN DETALJ!

Autor:

Hronika

27.07.2023

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac stradalog Vuka, i dalje ne želi da komentariše nemili događaj.

"SINE, ŽIVU SI ME SAHRANIO! CEO VRČIN SE SPREMA ZA SAHRANU!" Najnoviji detalji tragedije u Vrčinu - otac otkrio SKANDALOZAN DETALJ!

Foto: Privatna arhiva

A. B. i V. G. poginuli u nesreći u Vrčinu

Vuk G. (18) iz Vrčina koji je bio za volanom "pežoa" na koji je naletela lokomotiva u noći između ponedeljka i utorka i tom prilikom poginuo zajedno sa drugaricom Anđelom B. (15), kako se saznaje, vozio je sa probnom dozvolom B kategorije.

- Auto je registrovan na Tamaru G., a on je vozio sa probnom dozvolom. Nesreća se, kako je navedeno, dogodila na prelazu "Kasapovci" i na tom delu ne postoje branici i polubranici. Voz je udario u desnu bočnu stranu kola - rečeno je.

Na licu mesta je alkotestiran vozač voza i nije imao alkohol u krvi. U kolima je bila i M. Đ. (17) koja je prošla sa lakim povredama. Anđela B. će biti sahranjena sutra na matičnom groblju.

- Na poslednji put ćemo u petak ispratiti našeg anđela, moju ćerku Anđelu - kaže za njena majka Angelina.

- Još sam u šoku i ne mogu da prihvatim istinu da je nema više. Ne znam kako ću dalje bez nje, njenog veselog duha, smeha, šala. Sa Anđelom, nestao je i deo mene. Imam sina, stariji je od nje. Znam da moram da zbog njega nastavim život, ali ne ide - dodaje.

Otac stradalog Vuka, i dalje ne želi da komentariše nemili događaj.

- Razumite našu bol - rekao je kratko u telefonskom razgovoru.

- Nema tu šta da se priča. Želimo privatnost i pustite nas da tugujemo - rekao je otac stradalog mladića, a majka je poslala bolnu poruku: "Sine, živu si me sahranio".

Inače, prema rečima komšija, bili su nerazdvojni, svo troje su se družili, a auto mu je, prema njihovim rečima kupio otac za 18. rođendan.

- Ovo je velika tragedija, ceo Vrčin se sprema za sahrane. Bili su nerazdvojni, pa tako i te noći, kada su izginuli. Inače, njegov otac je doktor, a taj auto mu je kupio za punoletstvo. Devojčica koja je poginula je tek trebalo da krene u srednju školu - rekli su oni.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading