STRAVIČNA IGRA SUDBINE U VRČINU: Mladi išli obilaznim putem da bi izbegli policiju, pa ZATO prelazili prugu, lokomotiva prepolovila vozilo!

Autor:

Hronika

26.07.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokomotiva je vozilo prepolovila u Vrčinu, te su mladić i devojčica na mestu poginuli, a devojka M. Đ. je povređena.

STRAVIČNA IGRA SUDBINE U VRČINU: Mladi išli obilaznim putem da bi izbegli policiju, pa ZATO prelazili prugu, lokomotiva prepolovila vozilo!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vrčin

U stravičnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak uveče na pružnom prelazu u Vrčinu nastradalo je dvoje mladih Vuk G. (18) i Anđel B. (15) kada je u automobil u kom su bili udarila lokomotiva.

Kako nezvanično saznaje portal Republika.rs, vozač Vuk G. se ka naselju iz pravca grada kretao obilaznim putem jer je dobio "dojavu" da na glavnom putu ima policije. Prema nezvaničnim informacijama, to je razlog što su na kobnom mestu prelazili prugu.

Mladić je upravljao "pežoom 308" čija maska je juče ceo dan stajala pored pruge na 50 metara od prelaza gde je na njegovo vozilo naletela lokomotiva koja kontroliše stanje na pruzi.

Kako nezvanično saznajemo, lokomotiva je vozilo prepolovila, te su mladić i devojčica na mestu poginuli, a devojka M. Đ. je sa povredama prevezena u bolnicu.

Da podsetimo, nesreća se u ponedeljak u 23.20 dogodila na pružnom prelazu bez rampe u Vrčinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading