"LULE MOJ, ŽIVU SI MAJKU SAHRANIO" Majka nastradalog dečaka koji je poginuo u stravičnoj nesreći oprostila se od sina bolnim rečima koje teraju suze na oči!

Autor:

Hronika

26.07.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresnim rečima majka nastradalog mladića iz Vrčina oprostila se od sina.

"LULE MOJ, ŽIVU SI MAJKU SAHRANIO" Majka nastradalog dečaka koji je poginuo u stravičnoj nesreći oprostila se od sina bolnim rečima koje teraju suze na oči!

Foto: facebook, printscreen

Ceo Vrčin je zavijen u crno i meštani ne mogu da se oporave od tragedije u kojoj su izgubljena dva mlada života.

- Sine moj, dušo moja dobra. Lule moj, živu si majku sahranio - reči su koje kidaju dušu, a napisala ih je majka Vuka G. (18), koji je stradao zajedno sa drugaricom Anđelom (15), kada je na njihov automobil naletela lokomotiva u Vrčinu.

Majka Vuka G. je objavila fotografiju stradalog sina, uz poruku koja slama srca.

- Sunce milo, ne postoje reči utehe, večita bol i tuga, neka mu je večna slava - jedna je od brojnih poruka podrške Vukovoj porodici, uz nadu da će skupiti snage da se izbore sa bolom zbog gubitka sina.

Vuk je nedavno proslavljao svoj 18. rođendan, a od svog oca je za poklon dobio automobil "pežo".

Tinejdžer je iz dobre i ugledne porodice, otac mu je poznati i uvaženi lekar iz Vrčina. Srećan zbog automobila, želeo je sa svojim dobrim drugaricama da se provoza.

Vuk je bio za volanom, Anđela Babić na mestu suvozača, a M.Đ. (17) koja je lakše povređena je sedela pozadi.

Na pružnom prelazu u Vrčinu oko 23:30 časova, lokomotiva je naletela na njihov "pežo".

Od siline udarca, delovi automobila su odleteli nekoliko desetina metara, a na licu mesta su jutro nakon tragedije još uvek bili primetni tragovi nesreće.

Meštani sa suzama u očima komentarišu i ne mogu da veruju da njihove dece više nema.

- Anđela je tek upisala srednju školu, trebalo je da krene u septembru. Sve su to zlatna deca zaista, porasla je za tren oka i postala lepa kao lutka - pričaju najbliže komšije.

Kako kažu, Anđela, Vuk i M.Đ. su bili veoma bliski drugari. Devojčica koja je preživela stravičnu nesreću je u stabilnom stanju i danas treba da bude puštena na kućno lečenje.

"Dali su mi da joj poljubim ruku"

- Oko deset mi je rekla da ide napolje. U neko doba sam je pozvala na mobilni i ona se nije javila. Pomislila sam zvaće nije čula telefon. Posle deset minuta mi je pozvonio telefon. Nepoznat broj, pomislila sam Anđa me zove, sa nečijeg broja. Zvala me je komšinica. Samo mi je rekla sedi u kola i dođi na prelaz - ispričala je majka nastradale Anđele.

Foto: Privatna arhiva

Nastradali Vuk i Anđela

Majka Anđele je ispričala da kada je stigla na pružni prelaz nije ni slutila da više nikada neće videti svoju ćerkicu.

- Videla sam svoju ćerku pokrivena, samo su mi dali da joj poljubim ruku - kroz suze je izustila.

Deca, čiji su životi tek trebalo da počnu, stradala su na nekoliko metara od njihovih kuća. Oni su živeli u Vrčinu, u blizini kobnog mesta, družili su se i bili veoma bliski.

Vukov otac nije imao snage da priča, zanemeo je od bola, nakon tragedije koja je zadesila njegovu porodicu.

- Ovo je sve previše bolno za nas - jedva je izustio Vukov otac.

Na pružnom prelazu u Vrčinu, gde se nesreća dogodila, nema rampe. Takođe, u smeru sa kojeg su dolazili tinejdžeri, nema ni znaka "Stop".,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Milovan

26.07.2023 20:05

Dese deci kupuje auto nije to igračka deca mlada nema iskustva trebo je da ima pratioca starijeg nemožeš voziti sa 18 godina čini mi se da u ovoj našoj državi sve je dozvoljeno nema nam spasa

Nena

26.07.2023 21:22

Ne samo da nema znaka stop nego je prelaz skroz nepregledan. Na uzbrdici je pa se nadjes na sinama iznenada. Morala sam naglo zakociti da ne stanem na sine da bih pogledala levo i desno. I to je bilo tokom dana. Mogu samo zamisliti kako je nocu. Zeleznica Srbije mora da odgovara za ovo. Pogotovo sto su dali lazan izvestaj da je prelaz adekvatno oznacen.