SKANDAL! Procurio eksplicitni snimak samozadovoljavanja NAJPOZNATIJEG srpskog influensera! (18+ VIDEO)

Autor:

Zabava

17.08.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplicitni snimak našeg popularnog influensera kruži društvenim mrežama!

SKANDAL! Procurio eksplicitni snimak samozadovoljavanja NAJPOZNATIJEG srpskog influensera! (18+ VIDEO)

Foto: shutterstock

Na društvenoj mreži X (koja se prethodno zvalaa Tviter), isplivao je eksplicitni snimak Lazara Filipovića, jednog od najpoznatijih srpskih influensera, koji je vrlo aktivan na društvenim mrežama Instagram i TikTok.

Na snimku se moglo videti kako se on na jednom sajtu za odrasle samozadovoljava ispred kamere, gde uopšte nije sakrio svoje lice od korisnika ovog sajta. Ova činjenica je šokirala sve koji ga redovno prate na mrežama.

Snimak je procurio i brzo se prošio po ovoj društvenoj mreži, gde je ovakav materijal dozvoljen. Snimak je na nekoliko različitih profila viđen više desetina hiljada puta, a sa mnogih objava je uklonjen, dok je Lazarevo ime postalo je jedno od najtraženijih u regionu na mreži X.

Ono što je mnoge šokiralo je što Lazar uopšte ima ovakav sadržaj i što ga je neko usnimio dok se samozadovoljava. Ovaj mladić je postao poznat kao osoba koja deli savete za negu kože, a proizvodi koje preporuči često budu rasprodani u prodavnicama za par minuta. Osim ovoga, Lazar deli svoja iskustva sa psihoterapije, a često i modne savete svojim pratiocima.

@lazar.filipovic sta biste dodali na listu?🤷🏼‍♂️ #lazarfilipovic ♬ Stories 2 - Danilo Stankovic

Na društvenoj mreži Instagram prati ga preko 86 hiljada ljudi, dok je na TikTok-u ostvario neverovatnu popularnost. Naime, tamo njegov sadržaj redovno prati preko 523 miliona osoba, a njegovi klipovi imaju preko 54 miliona lajkova, što ga čini jednim od naših najpoznatijih influensera.

Republika

Foto: Instagram.com, TikTok.com

Lazar na TikTok-u

Necenzurisani snimak možete pogledati klikom na link OVDE, dok cenzurisane fotografije možete pronaći u galeriji iznad.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa njim na broj poznat redakciji, ali se nije javljao.

Republika

Foto: Instagram.com, TikTok.com

Lazar na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading