JA NE SPADAM U CAJKE: Miroslav Ilić progovorio o zabranama da pevači nastupaju u Hrvatskoj!

Autor:

Zabava

12.09.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevač progovoroio o zabranama koje sdobijaju pevači za nastupe u Hrvatskoj.

JA NE SPADAM U CAJKE: Miroslav Ilić progovorio o zabranama da pevači nastupaju u Hrvatskoj!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevač Miroslava Ilića ne dotiču zabrane naših pevača u Hrvatskoj, iz razloga što smatra da on ne spada u grupu Cajki i on i dalje nastupa po Hrvatskoj.

Foto: E Stock

Miroslav Ilić


- Nije to generalna zabrana pevača iz Srbije u Hrvatskoj. To imaš nekih vokalnih samouprava koje nisu mnogo rasoložene prema tim, kako oni zovu ''cajkama''. Ali samo da znate da tamo nisu svi cajke. Recimo, ja ne spadam u cajke. Hrvati znaju tačno znaju ko su cajke. I to je za mene regularno. U mojoj sredini neću to. I aj, zdravo. Frka je nastala pre dva, tri meseca. Ja sam skoro bio u Osijeku, dani piva, sjajno veče. Nemam ja problem sa tim.

Mislite da je Aca Lukas cajka?


- Ma briga me za njih. Neću da pominjem imena. U principu sam protiv ograničvanja zabrana. Kod nas toga nema. Beograd je uvek bio otvoren grad. Ako ima ko da te sluša, dođi i pevaj - govorio je pevač, pa priznao da ne voli bakšiš:

- Nisam od onih koji vole bakšiš, ali samo na nekom veselju. Ne prija mi kada je koncertni nastup. Tada mi je prija da mi biko ko daje bakšiš. Ja ne pričam o parama. Ja sam jedini na estradi ko ne priča o parama. Meni ta tema nikada nije bila omiljena. 

Zašto mladi danas brzo gube glas?


- To je raubovanje, prečesto nastupanje, u prostorima koji su za nastupe rudarski. To uništava glas. Ja sam imao turneje po četrdeset, pedeset dana, ali to je bila druga vrsta opterećenja. Ovo danas je mnogo napornije. Ovo je nesiguran posao danas. Danas te hoće, sutra te neće. Svi hoće da se opare za kratko vreme. Ne volim da pominjem imena, ali mogu da definišem kakao im se to dešava. 

Foto: ST/N. Mutić

Miroslav Ilić
Da li bi voleo da ponovo nekada zapeva sa Brenom kao nekada od Jugoslaviji?

- Meni je ona zemlja u kojoj sam ja živeo i odrastao, vaspitan, i gde sam postigao najveće uspehe, jako žao. Ja sam prihvatio realnosta onakvu kakva jesta. Onog momenta kada su se zaviorile zastave na ist riveru u Nju Jorku ispred ujedinjenih nacija, Hvratska, Sloevnije, Crna Gora, Srbija. Za mene je to završena priča. Šta sad da pevam o Jugoslaviji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading