HOLIVUDSKI PAR RAZAPELA JAVNOST: Nakon što su podržali silovatelja, svetu se obratili video-porukom!

Autor:

Zabava

11.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mila Kunis i Ešton Kučer javno su se izvinili zbog pisma u kojem su pružili podršku glumcu proglašenim krivim za silovanje!

HOLIVUDSKI PAR RAZAPELA JAVNOST: Nakon što su podržali silovatelja, svetu se obratili video-porukom!

Foto: Instagram.com

Glumac Deni Masterson proglašen je krivim za silovanje dve žene pre više od dve decenije. Nekadašnja zvezda serije "Vesele sedamdesete" je osuđen u četvrtak na zatvorsku kaznu od 30 godina do doživotne robije, prenosi "NBC News". Masterson (47) je osuđen četiri meseca nakon što je optužen za tri silovanja na ponovnom suđenju u Los Anđelesu.

Foto: YouTube/Printscreen

Deni Masterson

On je negirao sve optužbe, a bio je optužen za silovanje tri žene, koje su pripadnice Sajentološke crkve, čiji ne on član. Sudija na ovom slučaju je više puta ponovio da „sajentologija nije optužena“, ali je omogućila svedocima da kažu da su ih crkveni zvaničnici pritiskali da ne govore policiji o optužbama za silovanje.

Foto: Instagram.com

Ešton Kučer i Mila Kunis

Supružnici Mila Kunis i Ešton Kučer, koji su sa Denijem glumili u gorepomenutoj seriji, uputili su pismo podrške svom kolegi uoči izricanja presude. Zbog ovog njihovog poteza javnost ih je razapela i uputila najstrašnijeprozivke, zbog podrške koju se pružili glmcu optuženom za silovanje, kojeg je sud proglasio krivim.

Međutim, kako su naišli na velike osude javnosti odlučili su da se obrate putem video-snimka, gde su se izvinili zbog svog postupka. 

U videu-snimku glmački par se izvinjavaja javnosti za bol koji su naneli, ali i dodali da pisma namenjena sudiji "nisu slali kako bi potkopali svedočenje žrtava ili ih naveli da ponovo proživljavaju traumu".

Pored glumačkog para još 50 ljudi je poslalo pisma podrške glumcu Deniju Mastersonu.

Svim srcem garantujem za izuzetan karakter Denija Mastersona i ogroman pozitivan uticaj koji je imao na mene i ljude oko sebe. Njegova posvećenost životu bez droge i istinska briga koju pruža drugima čine ga izuzetnim uzorom i prijateljem - napisao je poznati par.

Od samog početka mogla sam da osetim njegovu urođenu dobrotu i iskrenu prirodu. Njegova brižna priroda i sposobnost da ponudi smernice bili su od ključnog značaja za moj lični i profesionalni rast - napisala je Mila Kunis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading