PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV STEFANA ROKVIĆA: Sud zahteva kaznu od dve godine - sumnja se da će ponoviti krivično delo!

Autor:

Hronika

11.09.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi je na saslušanju u tužilaštvu negirao da je napao i pretukao D.V. i odbio je da odgovara na pitanja tužioca.

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV STEFANA ROKVIĆA: Sud zahteva kaznu od dve godine - sumnja se da će ponoviti krivično delo!

Foto: Republika

Stefan Rokvić

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv Stefana Rokvića, sin biznismena Danijela Rokvića čija je supruga pevačica Didi Janković, da je 13. maja ove godine u Južnom bulevaru brutalno pretukao D.V. i naneo mu teške telesne povrede.

Tužilaštvo traži da Stefan Rokvić bude osuđen na  dve godine zatvora kao i da mu se produži pritvor, u kojem se nalazi od hapšenja sredinom avgusta,  jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Optužnim predlogom Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu okrivljenom Stefanu Rokviću se na teret stavlja da je 13.maja ove godine u Južnom bulevaru prišao oštećenom koji je stajao ispred trafike i više puta ga udario u glavu i telo, a kada je ovaj paoon ga više puta šutnuo i onda seo u svoj automobil i pobegao.

Podsetimo optuženi nasilnik je na saslušanju u tužilaštvu negirao da je napao i pretukao D.V. i odbio je da odgovara na pitanja tužioca.

Inače sada optuženi Stefan Rokvić je osuđen na godinu dana kućnog zatvora jer nije prijavio Miloša Srebrića zvanog Flekica koji je, 2017. godine, ubio Kristinu Kaplanović radnicu na benzinskoj stanici u Velikom Mokrom Lugu. Njemu je kazna potvrđena, dok je Srebriću suđenje počelo iz pocetka i interesantno je da on sve vreme tvrdi da nije pucao u radnicu već da je to uradio upravo Stefan Rokvić koji ga je vozio te večeri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading