POGINUO PEŠAK U BEOGRADU: Stravična nesreća u Južnom bulevaru!

Autor:

Hronika

18.08.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lice mesta izašao je dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilastva u Beogradu, radi vršenja uviđaja kojom prilikom je utvrđeno da je vozač prošao na zeleno svetlo, dok je pešak iz za sada nepoznatih razloga prelazio kolovoz dok je na semaforu bilo crveno za pešake.

POGINUO PEŠAK U BEOGRADU: Stravična nesreća u Južnom bulevaru!

Foto: shutterstock

U Južnom bulevaru kod broja 30, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je stradala jedna osoba, saznaje Telegraf.

Poginuo je pešak (59) koji je oboren.

Kako saznajemo, na lice mesta izašao je dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilastva u Beogradu, radi vršenja uviđaja kojom prilikom je utvrđeno da je vozač prošao na zeleno svetlo, dok je pešak iz za sada nepoznatih razloga prelazio kolovoz dok je na semaforu bilo crveno za pešake.

Imajući u vidu navedene okolnosti i to da je vozač išao prilagođenom brzinom i da nije imao prisustvo alkohola i drugih psihoaktivnih supstanci prilikom testiranja na licu mesta, tužilac je naložio da se tužilastvu od strane saobraćajne policije dostavi izveštaj radi eventualnih daljih provera i donošenja konačne odluke.

Podsetimo, juče je u Despota Stefana kod Pančevačkog mosta automobil oborilo pešaka.

Tom prilikom, pešak je zadobio teške telesne povrede, odnosno, slomljenu levu ruku i desnu nogu.

Na automobilu je, navodno, od udarca razbijena šoferšajbna, međutim, kako je i zašto došlo do saobraćajne nesreće, nije poznato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading